Marc Eckos Getting Up: Contents Under Pressure

Csupaszín falak, tagek mindenhol, bő gatya, flakonok, sapka a fejen, urban style. Ez a Marc Eckos Getting Up.
Típus: Akció, Graffitis

Getting Up - Marc Ecko folytatná játékát

Három évvel ezelőtt jelent meg Marc Ecko játéka, a Getting Up, amely a remek értékelések ellenére nem kapott folytatást. Talán hamarosan az is megérkezik?

Marc Ecko a Prey alkotóival dolgozik együtt

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Marc Ecko a Getting Up: Contents Under Pressure című játéka után saját fejlesztőcsapatot alapított Marc Ecko Entertainment néven.

Marc Ecko saját fejlesztő csapatot alapított

Miután tavaly Marc Ecko megismerkedett a játékfejlesztés minden előnyével és hátrányával, most saját játékokkal foglalkozó céget alapított.

Díjnyertes a The Elder Scrolls IV: Oblivion zenéje

Augusztus elején számoltunk be az MTV Video Music Awards elnevezésű rendezvényről, melynek két kategóriája ezúttal a játékokról szólt - íme, a nyertesek!

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

Mozifilm készül a Marc Ecko's Getting Up-ból

A Hollywood Reporter-ből tudtuk meg, hogy az MTV és a Paramount Pictures már dolgozik a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure filmváltozatán.

Marc Eckos Getting Up: Contents Under Pressure

A graffitiről kétféleképpen vélekednek az emberek: a legelterjedtebb nézet a falfirkákkal kapcsolatban, hogy festő barátaink csupán vandalizmusból fújják, firkálják össze a falakat, a BKV járműveit, stb. Egy kisebb csoport azonban megérti a rajzok mikéntjét, tudomásul veszi azok üzenetét, s érdeklődve fogadja el a firkászok munkásságát. Tesztalanyunk remekül adja vissza e nézőpontok ellentétét stílusával, játékmenetével, történetével, vagyis minden egyes porcikájával…

Marc Eckos Getting Up csúszás...

Marc Ecko, ki eddig inkább a különböző ruhaneműket tervezgette, most már a korábbi graffitis múltját felelevenítő játékára koncentrál.

Marc Eckos Getting Up weboldal

Az Atari elindította igéretes, graffitis kultúrát bemutató játékának pofás honlapját. MP3-ak, videók, interjúk egy helyen Eckos játékából.

Marc Eckos Getting Up filmecskék

Rögtön két trailer is érkezett hozzánk ebből a remekbeszabott, egy graffitis mindennapjait bemutató programból.