Kisautók lezúzása a Saints Row új trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 3.
  • Videó
Link másolása
Ugye a vérbeli autófanok nem igazán csipázzák a környezetkímélő kisautókat. Az elektromos vagy bioetanolos verdák igazából csak arra jók, hogy eljussunk velük a bevásárlóközpontokig - jól tudták ezt a Saints Row: The Third készítői is, az új trailerben le is zúzzák az egyiket.

Megérkezett a Saints Row: The Third Cherished Memories névre keresztelt videósorozatának hatodik epizódja, melyben az ultrakompakt kisautókat éri súlyos testi sértés. A Volitionhoz hasonlóan mi sem szeretjük a tölthető járgányokat, vezetési élmény nuku, csak a lányok használják, meg különben is? Akit már megcsapott egy nyolchengeres erőforrás hangja, az nem is akar másmilyet. A játék november 18-án érkezik mindhárom fő platformra. A videót giga321 küldte be, köszönjük neki!

Danidevito olvasónk pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy letölthető a játék karakterkészítője, az Initiation Station. "A csomagban kipróbálhatjuk a játék szerkesztőjét, sőt a kész kreálmányainkat akár fel is tölthetjük, és megoszthatjuk másokkal. Az Initiation Station teljesen ingyen szedhető az Xbox Live-ról, a PSN-ről és a Steamről."

16.
16.
Csabb
Akit esetleg érdekel : A dal amit csodálatosan énekelnek a Sublime-tól a What I Got :)
15.
15.
Vopesz
#14: Már hogyne lenne egy kategória a gta-val. Attól hogy megférnek egymás mellett és más a hangvételük, még ugyanaz a kategória. Ez a játék meg nagyon ígéretes, főleg a coop miatt, a zombi hang meg a sokadik alkalommal is röhögésre késztet, hatalmas ötlet :D
14.
14.
p3ti
Attól hogy open world-ös lesz mint 2 game , abszolút nem biztos hogy egy kategóriába kell sorolni őket :) Ahogy így ki vettem a videokból ez inkább a baromkodásról szól , a GTAnak meg mindig meg volt a storyja . De nagyon ott van a video :D
13.
13.
gibon
nagyon beteg , már várom !!
12.
12.
Cuppak
#9 lesz* bocs.. már 3 napja ilyen hülyén írok :D
11.
11.
huszti
már van gépigény is!
10.
10.
aruha
Lehet hogy mégis ez fogja űberelni a játékosokat és nem az új GTA.... nagyon sokan csalódtak idén már eddig is... reméljük ez ütni fog !
8.
8.
Cuppak
#6 Szerintem veri GTA-t, eszméletlen lett! Ez a GTA tovább fejlesztett változatja :D
7.
7.
venoom
epp most toltom a karakterszerkesztot :D kossz a tippet
6.
6.
dzsiádzsó
GTA után egyenlőre Shits Row :(, jó lett volna még nem látni mert akkor tök jól elszórakoztam volna vele, így meg úggy érzem a vigaszdíjjal távozom május-december között valameddig amikor remélhetőleg visszatérünk a régi őrülethez amit az SA jelentett :)
4.
4.
kivenoko
Jó lesz :D Nagyon szép a grafika is :D Remélem menni fog a kis 8600GT-n :'D
3.
3.
shooter1234
Öcsém tuning mopedautó, nitróval simán viszi a 90et :D
Kb úgy mint ez: http://www.youtube.com/watch?v=otpvpHS1tRM
2.
2.
Jackie Estacado
Beteg,beteg,beteg,beteg :D nagyon jó gém!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...