Dead World lehet a Dead Island folytatása?

  • Írta: InGen
  • 2011. november 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Techland látszólag kitört, s a korábban erősen közepes játékai után a Dead Island nagyrészt meggyőzte a játékosokat és a kritikusokat. Mondhatni: csiszolatlan gyémántot adtak ki a különleges hangulatú zombis akció-szerepjátékkal. Borítékolható a folytatás?

Nos, tekintve, hogy a Dead Island anyagilag is sikeres volt, amit valószínűleg főként a jól sikerült, vírusszerűen terjedő első előzetesének köszönhetett, így igen, erősen lehetséges volt, hogy a Techland nem fog megállni.


Habár hivatalosan még semmit nem jelentettek be, szemfüles külföldi oldalak rábukkantak egy újabb védjegyre, melynek keretein belül a Techland levédette a Dead World nevet. Elképzelhető, hogy a Batman: Arkham Asylum és Arkham City példáját követve az első rész szigete után a folytatása eseményei már egy jóval nagyobb területen játszódhatnak majd? Egyáltalán, szeretnétek Dead Island-folytatást?

31.
31.
X-Master
A nagy ötlet lenne, (már ha tényleg Dead World lenne a neve), hogy az első trailer alatt a Static-X Dead World című száma menne aláfestő zeneként.
30.
30.
GeeZa
Na csak hadd jöjjön! Moresby a sziget fővárosa a pályatervezés remekműve! Tanulhatnának belőle más fejlesztők is. Aki szerint a játék unalmas, és szar az nyugodtan elmehet a picsába! A Chorome5 fantaszikusan teljesít, a játékmenet pedig mindenképp közelebb áll a realizmushoz, mint a röhejes Left4Dead.
Nagyvárosi zombihentelés ISTENI lesz! :-)
29.
29.
K2 The Highest
#25: Még mindig nem érted...na még egyszer...
Nem az a lényeg, hogy Szerinted egy Ürülék, szar, fos a játék, hanem, hogy gyökérség ezt így ilyen formában leírni...Ha valaki azt mondaná a kedvenc játékodra, hogy szar, akkor Te is rászólnál, hogy, ha nem tetszik, akkor lehet kussolni...

De az sem megoldás...Kell mindenkinek a véleménye, de megfelelő stílusban.
Szerintem nem lett jó a Dead Island...Ez meg ez volt benne a rossz és Nekem nem is tetszik...

Ennyivel el lehet intézni...
28.
28.
Elyas
nagyon jó a játék de volt pár hibája:

1. kevés zombifajta (összesen 5 bár pozítivum hogy 1 fajtán belül több alfaj volt) és veled együtt fejlődtek... nem tudom ki hogy van velem de nekem kell az a szorakozás hogy a brutális fegyommal szétverjem a gyenge bár több 100 an támadó zombikat :)

2. Nagyon gyorsan amortizálodnak a fegyók gyakorlatilag megcsináltam és jöhettem vissza újból... meg az hogy rengeteg fegyó van nálad de azok korlátoltak + annyi kis szart viszel magaddal amennyit akarsz... na ezt lehetne korigálni.

3. értelmetlen/monoton küldetések...

de ezeken kívül nagyon király játék :)
27.
27.
sasikaa
#20: Trágár vagy, de őszinte és igaz!!!! Engem is ezek a dolgok idegesítettek, és nekem is szemet szúrtak ezek a dolgok. pia meg üdcsi mindenhol, de neki víz kell. Na LOL
26.
26.
adamsfamily
#25: Nem feltétlenül kell szarnak nevezni valamit,csak mert neked nem tetszik.Ezzel a kijelentéseddel csak magadat minősítetted.
25.
25.
Gariss
#23: Nevezhetem ürüléknek is, attól még szar marad. Az meg sejthető volt, hogy valaki a lelkére veszi a kommentem, azért írtam.
24.
24.
watto
Várós !

A Dead Island bejött nagyon, a mai egyhangú / azonos témájú játékok között üde színfolt volt.
Negatívum valóban a fegyverek gyors rongálódása, valamint a cselekmény időnként kicsit monotonná válik. Tényleg rengeteg potenciál lett volna küldetések szempontjából. A legbosszantóbb dolog számomra az Infected nevű zombi, aki ha tömegével jön, különösen irritáló tud lenni.
A trópusi környezettel engem megvettek :)

8/10
23.
23.
K2 The Highest
#20: Látom még maga az értelmezés sem megy...na várj...Segítek!;)
Nem azzal van a gond, hogy nem szereted...Hanem azzal, ahogyan kifejezed ezt...
Ez a játék nem "szar" csak NEKED NEM TETSZIK! És ezt így leírhattad volna Te is!
Ez a Let The Flame begin pedig szánalom...

Remélem most már felfogtad...
22.
22.
giga321
#18: ÚÚÚ ne is mond az a rész amikor a föld alatt a csatornákban mész úristen szó szerint gyűlöltem azt a rész és nagy nehezen végig szenvedtem. DE na és itt van egy DE volt hogy vissza is kellet menni na mondom aha igen persze végig futottam nem érdekelt XD én nem állok le megint szenvedni.
21.
21.
p3ti
Mint zombi gamme fanatikus , ezt is várni fogom :) Dead Island bejött , 1-2 monoton rész volt benne , illetve a fegyó javítás ami szemet szúrt , de amúgy nekem tetszett . Valahogy bele tudtam élni magamat a világába . Remélem nem kell a kövi részére annyit várni mint a Dead Islandra ...
20.
20.
Gariss
#18: Most aztán jól beégettél. Tényleg szeretnem kéne egy játékot amiben a gyalogos közlekedés elnyújtott, a járműves meg irányíthatatlan, ahol a fegyverkészlet 20 ütés után elrongálódik, ahol a küldetések ismétlődnek és unalmasak, ahol az interaktivitás kimerül annyiban, hogy rád néz az ember és ugyanazt a mondatot ismétli, ahol a szomjhalálon lévő ember elküld vízért, mellette lévő asztalon meg 5 doboz energiaital feszít, ahol 5 perc után már respawnol az összes zombi, ahol minden egyes lootolásért le kell hajolni egy másodpercig, ahol kísérni kellene egy faszfejet, és végigsprintel a távon miközben le se szarja, hogy közben egymillió zombi üti őt meg téged, ahol úgy összevernek mint egy répát és a játék visszarak a hulládtól két méterre, hogy ismét kiverjék a szart belőlem. De amúgy jó játék. ^^
19.
19.
Giga0509
#18: Na ja,pont az volt az egyik legidegesítőbb,hogy megveszek csomó pénzért egy fegyvert,feltuningolom,megölök vele 3 zombit és már mehetek javítani több 1000$-ért.Pont a vízcsapos résznél lett elegem és hagytam abba...
18.
18.
K2 The Highest
1: Gratulálok a színvonalas kommentedhez...

ON:
A Játék nagyon tetszett, de tényleg túlzottan hamar használódtak el a fegyverek...Főleg a tuningolt pengés cuccok...3-4 (30lvls) Zombi elég volt nekik...
Én egyedül vittem végig, de brutálisan nehéz volt számomra is. Főleg a városban a vízcsapos rész vagy a föld alatti részek...Plusz az a tény, hogy meghalni nem lehet...Nos erősen visszavetett...

De számomra egy kellemes emlék lesz a Dead Island...Nálam 8 pont...
A Dead World-re is kíváncsi leszek :)
17.
17.
Giga0509
Jó játék,csak van pár idegesítő dolog benne.És 1edül rohadt nehéz.
15.
15.
Harakiri
Jó a játék! Nincs túlbonyolítva a fejlődési rendszer, a trópusi sziget mint helyszín telitalálat...egyetlen hibája a monotonitás, lehetnének változatosabb küldetések,feladatok. Sztem a játék egy erős 8 pontot ér ebből kifolyólag én szeretnék folytatást :)
14.
14.
kopic
13.
13.
giga321
Első 5 óra lenyűgözott de utána iszonyat unalmas és monoton. Idegbajt kaptam attól hogy a spéci fegyvereimet 5 zombi után megint javithattam meg. Az a dzsungeles pálya meg szó szerint irritáló volt. Na mind 1 nálam a game 6,5/10 ből. Remélem a folytatás jobb lessz.
10.
10.
drat576
Nekem nagyon bejött a DI, remélem ez még jobb lesz
9.
9.
HerodPK
Vagy ot voltak a ruszkik...azok is ahogy elobukkantak ugy tuntek el a szinrol nyomtalanul....SPOILER- mikor bejott a radiouzi hogy a haditegerészet mar blokad alá vette a szigetett megcsillant valami...de abbol se lett szar se:S>...
8.
8.
HerodPK
SZerintem is jo volt...de ha megnézuk akarmaik zombiapokalipszis filmet kb 1-1 ben a story.....lett 1 virus elszabadult....van par immunis etx.....kb ennyi volt a jaték amugy nekem is bejott...de a bortonos az mar boven szar....XD......citro izu banán ez a jaték van benne sok sok jo moka ami lekot csak én a stryt az imadom..ennek meg nem volt:S
7.
7.
kopic
#6: Én még azt sem tudtam meg hogy hogyan szabadult el a vírus!
5.
5.
kopic
Ha tényleg a folytatásnak ez lesz a címe, akkor tuti hogy már az egész világon mindenki zombi lett a vírustól! És lehet hogy ott folytatódik a game ahol a Dead Islandnek vége lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...