Dobbantott a Silent Hill: Downpour designere

  • Írta: InGen
  • 2011. november 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Általában nem kifejezetten jó jel, ha egy játék vezető designere dobbant a játék megjelenése előtt fél évvel, de ebben az esetben talán mégsem kell annyira aggódnunk: az úriember nem azért ment el, mert rossz lenne a csapat vagy a játék, csak hiányzott a családja.

Október 31-től már nem dolgozik a Vatra Gamesnél a SIlent Hill: Downpour vezető designere, Brian Gomez, s erre egyetlen indoka van: hiányzik a családja. A Vatra Games központja ugyanis Csehországban található, míg Gomez Los Angeles-i, így elég nagy áldozatot kellett hoznia már eddig is, hogy a játékon dolgozhasson.


"Amikor bejelentették, hogy a Downpour késik, s csak 2012-ben fog megjelenni, a családommal úgy döntöttünk, hogy nem megy tovább ez a dolog Los Angeles és Csehország között. Hetekkel ezelőtt tudattam a csapattal, hogy halloween lesz az utolsó munkanapom" - mondta Gomez, majd hozzátette, hogy nem kell aggódni: a játék annyira közel van a végső stádiumhoz, hogy ő személyesen már nem tud sokat hozzátenni, s a többi designer remekül meg fogja oldani a feladatot.

Végül elmondta azt is, hogy rengeteg olyan ötlete van egy túlélő horror játékra, amit a Konami nem engedett beépíteni az új Silent Hillbe, így ezeket mindenképp fel szeretné használni a következő projektjében.

6.
6.
MoRT2195
Én is Konamit olvasok :D Amúgy biztos jó játék lesz, csak kár, hogy nem jön PC-re.
5.
5.
DollSyndrome
Ohhh.....pedig reménykedtem, hogy törlik a projectet. FUCK!
4.
4.
Csabee86
Én nem tudom, de ott Konami van! Vagy lehet, hogy azóta már javították a cikket?

Egyébként ténylegesen megértem a döntését!
3.
3.
ReNegAdE
#2: Most hogy mondod!Tényleg!
2.
2.
Alex Menrich
A Capcomnak mi köze a Silent Hill játékokhoz? :]
1.
1.
ReNegAdE
Érthető!Emberi döntés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...