Az új Call of Duty első negyedórája

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 7.
  • Videó
Link másolása
A csapból is a Modern Warfare 3 folyik - ami nem is csoda, elvégre holnap jelenik meg az Infinity Ward és a Sledgehammer közös gyermeke. Vannak, akik már javában tolják, ezért az igazán türelmetlenek megtekinthetik a játék első tizenöt percét. Poént előre lelőni ér?

A single player játékmenet mit sem változott: ámélkodj, lőjj, fuss, lőjj, fuss, fuss, fuss, ámélkodj, lőjj - ez minden pályára igaz, csak a sorrend lehet másmilyen. Nincs is ezzel gond: interaktív filmmel van dolgunk. A Modern Warfare 3 jól nyit: az ostrom alatt álló New Yorkban vesszük fel a fonalat. Jelen videó az Xbox 360-as verzióból készült, ha holnapig nem bírsz várni, nosza - lődd le bátran a poént!

39.
39.
wildláma
"első 15 perc ..." és ebbe beletartozik az egész kampány és a stáblista is, és még 5 perc a multiból :D:D:D:D (még nem kezdtem el nézni a videót, csak gondoltam leírom)
38.
38.
Elyas
bocs hülyén fogalmaztam... nem akarom előrre lerántani a leplet a játékról mert nekem személyesen kell átélnem :)

amugymeg itt azért szekálják a videót mert nem személyesen játszanak vele :)
37.
37.
Wackor
#24: nem vagyegyedül ;D
36.
36.
aludttej
35.
35.
Elegost
még jó hogy szerettük az MW2-őt.... :)
34.
34.
Neo1989
#2: Már az egész kampány fenn van a youtube-on :)
33.
33.
jookrisztian
#10: Így van erről beszélek, ha nem mondják hogy ez mi akkor nem feltétlen tudod hogy melyik rész!!! Egy kaptafára készül az összes modern COD!!!
32.
32.
kopic
#30: Nekem is! Az MW1 meg az MW2 singlejét nagyon sokszor végigvittem már!
31.
31.
kopic
#28: Értelek. Hát nem tudom sztem ennek a kampánya sokkal izgalmasabb, meg érdekesebb is a Battlefield 3-énál! Nekem a BF3 kampányával az volt a bajom hogy nem is volt valami hosszú, sőt eléggé rövidre sikeredett! Meg maga a sztori is elég értelmetlen! Azért volt egy kevés pálya ami tetszett. De ezeket inkább nem sorolom fel, mert lehet hogy még valakinek nincs meg a játék.
30.
30.
adye
BF3-mat összességében jobb játéknak tartom, de single-be még mindig szétszopatja a COD az egész szériát. Kategóriájában egyedülálló, nekem iszonyúan tetszik.
29.
29.
ZsupiDav
Nem kötözködésből, de nekem elég életlen a kép. Nem tudom, hogy ebben mennyi sara van a videónak, de ha valóban így néz ki a játék, akkor érdekes ez így 2011 végén.
28.
28.
Cuppak
#27 Így videórol elnézve ez elég unalmas, nekem BF3 singleja jobban bejött.. Akkor is ezt mondanám ha nem tudnám mi a 2 játék neve, de lehet hogy a többi rész érdekesebb lesz, majd meglátod
27.
27.
kopic
Na én ezt meg nem nézem az tuti!!!!! nem szeretnék magammal kicseszni! Nemsokára meglesz a game!!!!! Már alig várom!!!!!! A játék kampánya sokkal jobb a Battlefield 3-énál!!!!
26.
26.
Füles
#10: Ja már megint egy BF3 fanboy? Már azt hittem egy normális ember.

Én is elsütöttem egy poént mert olyan jó a humorérzékem...

Mindkét játék jó, én szerintem attól, hogy nincs új motor lehet egy játék jó..
25.
25.
czeto 2.0
Végignéztem az egész walktroughot és hát mit mondjak? Nem is az hogy lerágott mert volt egy-két meglepő rész főleg barátunk halála :'( de attól még egy két pupillatáguláson kívül nem nagyon lepődtem meg semmin:/ Arról ne is beszéljek hogy elbújni 3szál fű mögött tényleg hatalmas tudomány:D A sztori sem lett olyan mint azt mindeki várta a megvalósítást meg inkább hanyagoljuk:S Az a hülye "árulóvagy?!" rész is nagyon átlátszó volt. NEM LETT EGY NAGY baszás de tény hogy jobb a BF singléjénél.
24.
24.
ReNegAdE
21.
21.
Elyas
én nem csalok mert nekem tesztelni kell magamtól majd akkor lővőm le a poént magamnak
20.
20.
Cuppak
Remélem a többi pálya izgalmasabb lesz.
19.
19.
#9: Szerintem nem. Teljesen jó így nekem, ne frissítgessenek semmit :D
18.
18.
abcd
#9: teljes mértékben egyetertek
17.
17.
#14: Csak már szakállas a vicc, kb augusztus óta megy hogy jaaa...3? nem 2.5? jááj de vicces :D
16.
16.
FekaFOB
Mekkora céllövölde, de hol vannak a hurkapálcikára ragasztott ajándékok?
15.
15.
vortel
#14: ha poén volt, akkor sztorno... csak már kicsit uncsi, hogy minden cod hírnél ilyeneket köpködnek az idióták akik a másik lövöldét szeretik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...