Egymilliónál tart a Limbo

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 12.
  • Biznisz
Link másolása
Fontos mérföldkőhöz érkezett napjaink egyik legnépszerűbb indie fejlesztése, a Limbo. A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelent programot eddig egymillióan vásárolták meg, ami egy letölthető játéktól remek teljesítmény - a sajtó mellett a játékosok is imádják a címet.

A Limbo először Xbox Live-on mutatkozott be tavaly nyáron, a Summer of Arcade program részeként az egyik legjobban promózott indie fejlesztéssé vált a játék, amire persze végül ráerősített a minőségi kivitelezés is, elvégre a Limbót a sajtó és a játékosok is imádták. A sikerre való tekintettel (és az exkluzivitást aláíró szerződés lejárta után) a Playdead PC-re és PS3-ra is megjelentette a játékot, és ez hozta csak el az igazi kánaánt a számára.

A fejlesztők bejelentése szerint a három platformon eddig egymillióan vették meg a Limbót, ami óriási eredmény ezen a piacon. A jó hírnek további vonzata, hogy a Playdead úgy döntött, Macintoshra is elkészítik a játékot, illetve annak is lehet örülni, hogy a fejlesztők most már valóban teljesen függetlenek: az anyagi siker révén kivásárolhatták a vállalkozás elindulását segítő befektetők tulajdonrészét, így most már minden Playdeaddel kapcsolatos fontos döntést egyedül hozhatnak meg. A dán csapatban jelenleg 15 alkalmazottat foglalkoztatnak.

8.
8.
felegyi
Áááhh ez a játék olyan mint a fekete lyuk, beszippant és észre sem veszed! Este kezdjetek el ezzel partyzni, nagyobb feeling járja át a programot mint a HP "sorozatot"...
7.
7.
mamgu
Most töltöttem le annyira beteg de annyira jó Tim Burton besírna.
6.
6.
DeNzNlPt
Jo jatek, de 10 Euro-t nem ert meg.3-4 ora alatt vittem vegig. Viszont a hangulata valoban kituno volt.
5.
5.
venoom
nagyon jo kis jatek olyan magavalragodo hangulattal :D
4.
4.
giga321
Hékás ez jött PC-re?
Nem is tudtam.
3.
3.
Mortician
#2: Igen, de a Limbo már vagy egy éve megjelent. A Rage két hónapja.
2.
2.
Nathan
több kelt el belöle mint a RAGE.ból ha jol tom mert a rage az valami 600 ezernél jár :)
1.
1.
Megacsiga
boxon próbáltam a trialt, nem rossz de a from dust-al egy árban van szóval nem volt sok választásom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...