Dobozos formában is kapható lesz az Angry Birds

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem tudni, hogy ide eljut-e majd az Angry Birds PC-s verziójának dobozos változata, de az Egyesült Királyságban kapható lesz, ráadásul 10 fontot kérnek érte. Nem olcsó, ráadásul semmi pluszt nem tartogat a letölthető kiadásokhoz képest - ezek után végképp kíváncsiak vagyunk, miként teljesít majd.

Az Angry Birds napjaink legnépszerűbb casual játéka, több mint 500 milliószor töltötték le az egyes részeket és verziókat, a játék PC-n, PSN-en, Androidon, iOS-en és más mobil operációs rendszereken is elérhető ingyen, vagy legalább nagyon olcsón. Ezek után érthetetlen kissé, miért készül dobozos változat a játékból, és főleg miért kérnek majd érte ennyi pénzt.

Tíz font ugyanis nem kevés pénz, márpedig a Focus Multimedia ennyit kér a dobozos Angry Birdsért; az Eurogamer kérdésére - miszerint mi kerül ezen a csomagon 10 fontba - a kiadó csak annyit válaszolt, hogy így egy sokkal szélesebb közönség ismerheti meg a játékot, olyan játékosok is, akik nem játszottak az okostelefonos változatokkal. A dobozos változat magán a dobozon és a telepítőlemezen kívül semmi extrát nem ígér, még az új részek sincsenek benne, a Rio és a Seasons megjelenése ugyanis külön várható - előbbi karácsonykor, utóbbi jövőre érkezik.

Ráadásként álljon itt három fotó a Helsinkiben lévő Angry Birds üzletről: bizony, a finn Rovio sikerjátéka a nagyobb márkaboltokhoz hasonlóan saját kiállítótermet kapott Finnországban.

17.
17.
Raam989
Nemrég volt húgom szülinapja, vettem neki egy egyszerű PC-s, pónis játékot. Feltelepítettem a családi gépre (kemény 50 mega volt a játék!), nézem a fájlokat, tiszta flash az egész, Elindul a játék, nézem, lerí róla, hogy flash játék. Rákerestem neten, ugyan ez a játék fent volt egy ingyenes, flashjátékos oldalon... Magyarán mondva, kidobtam egy ezrest az ablakon és megvettem azt, ami alapból ingyen van. Ha ezt tudtam volna, akkor biztos valami olyat keresek, ami nincs fent a neten.
A dühös madarak ingyen van telefonon és a webböngészőben, kizárt, hogy én pénzt adjak érte ezek után...
16.
16.
deviques
#15: Persze, ne haragudj a hangnemért, csak rácsodálkoztam, mert itt az Egyesült Királyságot emlegettétek, gondolom nemzetközi forrásból van a hír, és furcsa, hogy még csak most jelentik be.
15.
15.
fojesz
#13: Mivel mi nem ott élünk Németországban, azokból az infókból tudunk dolgozni, amik ide is eljutnak. Gondolom, megérted.
14.
14.
K2 The Highest
Nos...Nekem kell:D Imádom :)
13.
13.
deviques
Ne hülyéskedjetek már, milyen hír ez???

Itt Németországban már egy hónapja tele van vele minden bevásárlóközpont, 10 euro-ért osztogatják, dobozos meg minden.
12.
12.
kirschakos
miért olyan nagy szám ez a játék???
11.
11.
SWBF2
10 font azért nem egy hatalmas összeg, még akkor sem, ha a tartalomnak nem felel meg.
10.
10.
Quent1n
Én kipróbáltam PC-n és egyáltalán nem kötött le max 10 percig. Mobilra való ez inkább. Ez a pénz meg egyszerűen nevetséges. Remélem, hogy jól bebuknak vele. Alap lett volna, hogy legalább a 3 játékot egybecsomagolják és bedobnak valami extra tartalmat. De ezzel így nem tudom mit akarnak, mert akinek kellett PC-re már úgyis letöltötte.
8.
8.
Necreon
#7: Ez az. A szállítást és az anyagköltséget kell megfizetni ebben a 10 fontban, semmi mást...
7.
7.
biohazard rex
ez a játék sztem 50 mb sincs? gratulálok! pazarlás a javából!
6.
6.
leviske
Mondjuk kérdés, hogy 1 font alatt lett volna egyáltalán értelme kiadni dobozosan? Elvégre is a lemez és a borító is pénzbe kerül.

Bár én ennek a piacát valahogy nem látom. Egérrel nem olyan jó ezt játszani, mint tapis képernyőn. A Chrome változat is inkább kellemetlen, mintsem szórakoztató.
5.
5.
logoffmeister
Mostanság divat a lehúzás. Tegnap a PSP-s játékok újbóli megfizetése Vitára - ami minimum 13 dodó, ma egy (AppStore-ban) 79 eurocentes játékért kérnek el 10 fontot. Dübörög a gazdaság...
4.
4.
shifteeh
Ha a marketen is elkezdenek pénzt kérni érte, mérges leszek...
3.
3.
adriano28
dobozos formában?:D én acittem ez játék :D trolo
2.
2.
csabaa
#1: meg is fejik rendesen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...