20 percen át mozog az új Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 18.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot jóvoltából 20 perces ízelítőt kaphatunk a márciusban megjelenő Resident Evil: Operation Raccoon City-ről. Kemény anyaggal indítjuk a reggelt, nyilván azért most, mert annyira félelmetes, hogy sötétben még a szívünk is megállna hirtelen a látványtól - na jó, persze, hogy nem azért.

A Resident Evil: Operation Raccon City talán az eddigi legmegosztóbb Resident Evil-játék, amivel önmagában nem lenne probléma, hiszen pontosan azért készült, hogy megosztó legyen: a Capcom a Slant Six munkatársaival egészen más élményt próbál kínálni a népszerű univerzumban. A nagyobb gond az, hogy a játék távolról sem emlékeztet horror gyökereire, a fejlesztők azzal próbálnak szorongást kelteni bennünk, hogy a pálya tekintélyes része vaksötét - mi meg már rég nem félünk a sötétben, drasztikusabb módszerekre lenne szükségünk.

Köszi, ampeeer!

19.
19.
Mr.C
Nagyon buta a grafika + ezt a fedezékes dolgot már láttuk a Gears of War ÖSSZES részében, és nem csak ott... Nem jó.
17.
17.
ReNegAdE
#15: Élek a lehetőséggel!:)
16.
16.
nero66
MI EZ A FEDEZÉKBE BÚJÁS!? Ez sajna már nem Resident Evil... pedig, hogy vártam :'( Hiányzik az a közeli kameranézet és lézer célzás a szép lassan sétálásról az ismeretlenbe meg nem is beszélve :/
15.
15.
samatagrav09
14.
14.
Berkes2000
Most komolyan, ezt az idegesítő helyben futást mikor szüntetik meg végre?
13.
13.
ReNegAdE
#9: Látom PS3-mas tulaj vagy!Ha a co-op-hoz esetleg keresnél majd társakat szívesen csatlakoznék!;)
12.
12.
Slik
ha nem resident evil lenne a neve még tetszene is
11.
11.
gorgo
Hát ez már igen messze van a Resident Evil-től.
10.
10.
Dahaka18
Nem rossz, nem rossz, de ez már nem Resident Evil.. :/
9.
9.
#7: Szerintem meg pont hogy változatos lenne, mert muszáj használni fedezéket ha lövöldöznek rád, viszont vígan kaszabolhatsz mondjuk 20 zombi között parádézva. Ha csak közelharci szörny lenne az lenne a baj, ha csak fegyveres akkor meg az lenne. Így pont jó. Ráadásul honnan a frászból tudhatnád 20 perc alapján, hogy a későbbi helyszíneken mi vár még ránk. Szerintem szuperjó hangulata lesz! Visszatérni a ResEvil 2 helyszínére, igazi Racoon city feeling, vááááááárom :)
8.
8.
ReNegAdE
Az hogy Resi és még az hogy co-op is ráadásul sokat dob rajta!Várom!
7.
7.
dante92
Nekem nagyon tetszik....vagyis tetszene, ha nem erőltetnék a sok fegyveres ellenséget. Kinyírják vele a játékot!
6.
6.
KocZkaZ
Ez gondolom még csak munkafázis, mert az árnyékok nagyon szarok, semmi antialiasing... A zombik meg olyan sűrűn ismétlődnek, hogy akár meg is számolhatnánk, hány féle skint nyomatnak. Remélem PC-n ennél sokkal jobban fog kinézni, mert ez a grafika nem elég.
5.
5.
DON GONDOCS
A resident evil sorozatnál úgylátszik kipukkadt az a bizonyos lufi.
4.
4.
istipisti2
3.
3.
Márciusban már megvan mit fogok venni, mire kell félretenni, ez a game kurvajó lesz! :)))))) Nagyon várom!!!
2.
2.
Adam44
#1: Igazad van... amit bár sajnálok de elismeke.
1.
1.
Split
A "fejjük meg a címet addig, amíg még lehet" hozzáállás ékes példája ez a darab. Önálló játékként nem állná meg a helyét (legalábbis nekem egy Rainbow Six mellett ez csak egy lufi), de mivel rá van tapasztva, hogy Resident Evil... hát lehet hogy még így se! :D Az alap ötlet jó, a grafika elviselhető, a játékmenet szürnyű, és a hangulat is borzasztó! :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...