Bűnös WoW, vagy gondatlan szülők?

  • Írta: Daks
  • 2005. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi napon elhunyt egy koreai csecsemő, míg szülei World of Warcraft-oztak a közeli netcaféban...

A tegnapi napon elhunyt egy koreai csecsemő, míg szülei World of Warcraft-oztak a közeli netcaféban...


Ugrás a galériához

A gondatlan pár kerek 5 órára hagyta magára 4 hónapos csecsemőjét - szülői kötelezettségeiket félretéve World of Warcraft-oztak a lakásukhoz közeli internet kávézóban. Miután a pár hazaért a tervezettnél jobban elhúzódó kalandozásból, a kislányuk éhenhalt. A rendőrség jelentése szerint a tragédia elkerülhető lett volna, ha a babát rábízzák az 1 emelettel felettük lakó anyósukra (no komment). Annyi biztos, hogy most egy darabig nem WoW-ozhatnak, lévén, ahova kerülnek ott nincs internet. Nyugodjon békében szegény lélek...

13.
13.
rock13
Hát én óriási WoW-kocka létemre feláltam és egy percig néma csendben áltam a Kislány halála miat... ez egy hónapja volt, azóta nem wow-oztam...
12.
12.
fojesz
A szülők a hibásak egyértelműen...
11.
11.
Daks
vegulis igazad van, de ilyen hireknek nincs kulon tipusuk, nem lehetett egyikbe se bekategorizalni. amugy 5 ora alatt nem hal meg, hiszen akkor egy jot se lehetne aludni, tehat valszeg elotte sem etettek rendesen.
10.
10.
Hamlet
2 dolog: 1. a hír szerintem kamu, 5 óra alatt senki nem hal éhen, nyilván régebbóta nem etették, vagy teljes hazugság. 1. Ha tévednék és mégis igaz, meg egyébként is, furcsa, hogy egy csecsemő halálát az érdekesség rovatba teszitek. Ez érzéketlen, morbid. tsa
9.
9.
Dudo King
Hát manapság keleten minden megtörténik. És még az anyóst se lehetett volna megkérni, ha már ilyen szülők, h inkább játszanak ahélyett, h a kicsivel játszanának, vagy etetnék őt.
8.
8.
Avium
InGen: Kormos tudna csak igazan meselni mostanaban h milyen betegek is... kellokeppen kiborul a kollegaitol is

7.
7.
Myko Alto
Ez teljes mértékben az emberi butaság reprezentálása. Aki ennyire sötét, hogy nem képes kontrollálni ezt a játék/kötelesség dolgot, az meg is érdemli az egészet! GRRRRRRRRRRRRRRR! Fúúú, de kivagyok az ilyenektől! Egy kisbaba issza meg a gyengeeléméjüek odanemfigyelésének a levét!
6.
6.
InGen
Persze, a játékot vádolni elég nagy marhaság, hiszen csak egy játék :)



Inkább az a baj, hogy valaki nem tudja elválasztani a való élettől, illetve nem képes a való életet a virtuális elé helyezni.



Egyébként már egy ideje nagyon nem szimpatikus amit ezek a gyökér koreiak, japánok, kínaiak (szóval a sárgákott a túlvégen) csinálnak, nemtom észrevettétek, de egyre kevésbé emberszerűek... kis 1 méter 30 centis akármi mindegyik és egész nap a netcafékban játszanak.. mintha csak be lennének csatlakoztatva a mátrixba... borzalmas hogy erre felé haladunk.
5.
5.
Sybilla
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy 5 óra alatt meghalt a baba. Sztem ennyinél tovább kellett volna bírnia az éhezést. Vagyis biztos, hogy előtte sem gondoskodtak róla rendesen. :( Ehhez a játéknak semmi köze, egyértelműen gondatlanok a szülők. :( Finoman szólva ...
4.
4.
Shifty
Nem értem miért kell ilyenkor mind a két szülőnek elmenni? Ha én nekem lenne egy 4 hónapos babám nincs az a pénz, amiért magára hagynám!
3.
3.
Sybilla
Sztem ebben az esetben nem elsősorban egy játék a hibás. Még az állat is képes gondoskodnia az utódiaról ... vagy helyesebben: MÁR az állat is képes gondoskodni az utódairól.



Lesújtó. :( Az ilyen ne vállaljon gyereket.
1.
1.
Avium
atyauristen... szuloi gondatlansag... mar nem csak a gyerekek buzdulnak fel a GTA sorozaton es embereket olnek, hanem a felnottek is a WoW-on es gyerekeket hagynak ehenhalni. (lehet itt a busszu ideje a szulok reszerol)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...