Splash Damage: nem dolgozunk a Disneyvel

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 18.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi napon felreppent szóbeszédek szerint a Brinkről elhíresült Splash Damage egy nagy amerikai márkával karöltve készíti el legújabb játékát. A felvetések alapján sokan a Disneyre gyanakodtak, ám a csapat főnöke elmondta, az értesülések pontatlanok, nincs közük a Mickey egeres céghez.

Kezdődött minden azzal, hogy Paul Wedgwood, a Splash Damage elnöke cáfolta, hogy az utóbbi 50 év egyik legnagyobb popkulturális márkáját állítja középpontba a stúdió új játéka. Pedig sokan egy új Marvel-címre gyanakodtak, mivel a brand a Disney tulajdona, így joggal hittük azt, hogy a felvetések hitelesek, főleg, hogy a Brink online motorja düböröghetne alatta letisztultabb formában.

Wedgwood szerint az állítások pontatlanok, Twitter-üzenetben tisztázta a dolgokat. Szerinte igen vicces, hogy olyan magazinok, mint az IndustryGamers és az Eurogamer, tömegesen közlik le a pontatlan cikkeket, csak azért, mert nem várják meg a hivatalos álláspontot. Minden, a Disneyvel kapcsolatos felvetés helytelen.

"Nem dolgozunk a Disney-vel. Nem fejlesztünk játékot meghatározó popkulturális cím alapján. Jelenleg csak a Brink frissítéseihez használjuk a Brink technológiáját" - szögezte le Wedgwood.

Bármi is van a tarsolyukban, egyhamar nem teregetik ki.

4.
4.
Optimus Prime
Enemy Territory típusű játék - újfent - Mickey Mouse és Donald kacsa ölik egymást Disneylandért.
3.
3.
shatterhand
brinkkel kellett volna foglalkozniuk
Szép volt jó volt élveztük. Jött egy patch és minden szoba tele volt botokkal. Patch alig jött vagy csak rontott.
Az ingyen beígért dlc is késett elég sokat.

Kicsit törődtek volna jobban vele és sokkal tovább játszottunk volna.
2.
2.
Donpedro
1.
1.
FekaFOB
Álmaimban egy új Enemy Territory-t látok! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...