Teljesen új címen dolgozik a CD Projekt

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 18.
  • Hír
Link másolása
A jelek szerint a CD Projekt nem ragaszkodik folyton a jól bejáratott sorozataihoz, így megkezdte lefektetni egy vadonat új játék alapjait - tudtuk meg a cég befektetőknek szánt részletes jelentéséből. Ugyanitt közölték a kiadó négyéves terveit is, minimum három játék érkezik 2015-ig.

A lengyel illetőségű CD Projekt kiadó leközölte az elkövetkezendő négy évre érvényes terveit. A befektetők szigorú, nyereséghajhász hozzáállását megnyerve közölték, hogy a cég már elkezdte lefektetni egy vadonat új cím alapjait, de lesz más is a tarsolyában.

A jelentés szerint készül két kisebb játékkal is 2015 előtt. Az egyik egy viszonylag kis költségvetésű cím lesz, míg egy másik egy közepes költségvetésű produktumnak ígérkezik. Megjelenésük 2012 és 2013 között várható. A stúdió teljes vállszélességgel kiáll a multiplatform fejlesztések mellett, tehát már nem csupán a PC-re koncentrál.

A vállalat hozzátette, folytatja a RED Engine foltozgatását - ez hajtotta a The Witcher 2-t is. A lengyel brigád leközelebbi játéka a mutáns szörny- és szoknyavadász második kalandjának Xbox 360-as változata lesz, jövőre.

4.
4.
kopic
Nagyon remélem hogy azért a Witcher 3-at is csinálják már !
3.
3.
krami
Kíváncsivá tettek :)
2.
2.
drat576
1.
1.
giga321
Na ezekre kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...