A jövő héten indul a Starhawk bétája

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Ahogy azt a fejlesztők megígérték, a hűséges Warhawk-rajongók körében indul el a Starhawk bétatesztjének első hulláma november 22-én. Ha te is közéjük tartozol, érdemes átböngészni a postaládádat a meghívó reményében. Ha most nem kerülsz be, akkor sincs nagy baj.

November 22-én indul a Starhawk privát bétatesztje, a készítők megígérték, hogy első körben a hűséges Warhawk-játékosok vethetik bele magukat elsőként a folytatás főpróbájába PSN-en, a meghívókat már kiküldték az érintettekhez, de nem kell csüggedni akkor sem, ha most bétakód nélkül maradtál.

A PlayStation Blogon és a PlayStation Blog Twitter-csatornáján is osztogatnak kódokat, nem árt figyelni azokat is, ha mihamarabb szeretnél csatába indulni. A bétában egyébiránt a Capture the Flag játékmód szerepel, két térképet tartalmaz a kliens, de saját szervert is indíthatsz, ha nem bízol a Starhawk hivatalos játszótereiben. A mindenki számára elérhető nyílt béta 2012 elején startol el, de itt is lesznek kiváltságos játékosok, hiszen az Uncharted 3 tulajdonosai előnyt élveznek majd.

A Lightbox Interactive kiadta a legújabb fejlesztői naplót, csekkoljátok:

1.
1.
giga321
Semmi komment ? De most már igen ulala.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...