Kereszteshadjárat a 25 to Life ellen

  • Írta: Daks
  • 2005. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Charles E. Schumer, New York City szenátora elszánt kereszteshadjáratott indított az Eidos új gengszter-szimulátora, a 25 to Life ellen.

Charles E. Schumer, New York City szenátora elszánt kereszteshadjáratott indított az Eidos új gengszter-szimulátora, a 25 to Life ellen.

A játékban ugyanis egy Freeze nevű drog dealert kell alakítanunk, aki munkájából kifolyólag igen sűrűn kerül összetűzésbe a rend őreivel. Freeze kemény és elszánt fickó, nem futamodik meg attól, ha ki kell oltania a szervek életét, sőt a civileket élő pajzsként használja a tűzharc során. Schumer szenátor szerint a játékot nem szabadna engedni, hogy a boltok polcaira kerüljön. Így fogalmazott: "A 25 to Life megtanítja a kis Johhny-t, hogyan lehet a leghatásosabban felvenni a harcot a rendőséggel. A halált nem veszi komolyan, játékában szerzett tapasztalatainak egyszer az utcán is hasznát fogja venni."

Az Eidos bízik benne, hogy a játék megfelelő besorolást kap, így nem kerülhet a fiatalság kezébe. Shumer szenátor urat azonban ezzel nem lehetett megnyugtatni: már felvette a kapcsolatot a Microsofttal és a Sony-val, és felszólította őket az Eidos-szal való azonnali szerződésbontásra. Hogy mi lesz belőle, az nemsokára eldől. Az biztos, hogy nem most hallatott magáról utoljára a 25 to Life.

1.
1.
Myko Alto
Kétlem, hogy meg tudná gátolni a kiadását. Másfelelől meg...ami igaz, az igaz. Mégha fordítva lenne a dolog és nem bűnözöt kell alakítani, hanem jófiút...akkor nem lenne mit rinyálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...