VGA 2011: Teaseren a Bioware új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 22.
  • Videó
Link másolása
A Spike TV csapott le elsőként a Bioware új projektjének rövidke kedvcsináló videójára. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy a patinás kanadai brigád ezúttal posztapokaliptikus vizekre evez. Az biztos, hogy tankok és páncélozott csapatszállító járműveket szedhetünk szét.

Nem sok mindent tudhatunk meg az alábbi előzetesből - a tényleges bejelentésre az idei VGA díjátadón kerül majd sor a Bioware részéről. A videó érdemi része az alig pár másodperces akció. Fontos tudni, hogy nem a stúdió jelenlegi projektjeit fejlesztő csapatok érdeme lesz eme cím, hanem egy teljesen új brigád első játéka lesz a Bioware berkein belül.

A VGA idei rendezvényére december 10-én kerül sor.

7.
7.
-T0ng-
Szerintem meg egy kicsit Sci-fi-sebb beütésű kém RPG. Az Alpha Protocol után kell a hiánypótlás és valljuk be, a Bioware jobban ért hozzá, mint az Obsidian.

Amúgy meg tegyük hozzá, hogy sokat sejtető a "New Bioware Studio". Én azt sem tartom kizártnak, hogy valami stratégia, és egy olyan cég csinálja, akit beosztott az EA a Bioware alá.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Kíváncsi lennék, ha egy kislány ugrálókötelezett volna a videóban, akkor is posztapokaliptikus lenne-e..... Szerintem meg egy Sci-fi játéknak tűnik...
5.
5.
adriano28
nézem a vidit mikor indul el és már beis fejeződött mi a fa.?:D
4.
4.
leviske
Nem hiszem, hogy poszt-apokaliptikus játékot kapnánk. Muzyka 2009-'10 környékén kotyogta el azt, hogy jelenkori játékot akarnának már faragni, miután jártak a múltban és a jövőben is az RPG-ik során.

Viszont háborús játékba nehéz RPG elemeket csempészni, szóval ez a 2 másodperc elég csalóka. Tippelni nem mernék, de egy jelenkori elemekkel tűzdelt RPG-ben elég sok fantázia volna, szóval remélem, hogy nem tényleg csak egy TPS Battlefield-et kapunk.
3.
3.
boxgamer12
rem megint Neil Patrick Harris lesz a műsorvezető!!
2.
2.
Mortis
Első látásra külső nézetes Battlefield. :)
1.
1.
giga321
és dec9 meg GK tali erre inni kell XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...