Letölthető a Rage demója

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
A játék ugyan már közel két hónapja kapható, a Bethesda még csak most tette elérhetővé a Rage kipróbálható verzióját. Ráadásul egyelőre kizárólag Xbox 360-on tölthető az anyag, a PlayStation 3-as és a PC-s változatok valamivel később érkeznek a kiadó ígéretei szerint.

"Ha az id ezúttal nem is alkotott olyan maradandót, mint amilyenek a kezdeti klasszikusaik voltak, s néha vegyesek az érzéseink a Rage-dzsel kapcsolatban, éppen belefér a „kihagyhatatlan” kategóriába." Zoenn a Gamekapocs tesztjében alapvetően meg volt elégedve az id Software legújabb játékával, persze nem csodálkoznánk, ha vásárlás előtt magad is kipróbálnád a programot - jó hírünk van: végre megteheted!

A Rage Xbox 360-as verziója a minap kapott demóváltozatot, a gigászi 2,03 gigabájtos anyagot már letölthetitek az Xbox Live Marketplace-ről - a Bethesda szerint a Well nevű küldetést játszhatja végig a nagyérdemű. Aggodalomra semmi ok, a későbbiekben érkezik PS3-as és PC-s változat is: előbbi december 6-án jelenik meg, a számítógépes próbaverzió pedig valamivel később jön. Erről tudunk talán a legkevesebbet, de a bethesdás Pete Hines szerint érdemes lesz odafigyelni rá, mert ez a demó némileg más lesz, miután a fejlesztők a Steam miatt bizonyos dolgokon változtatni tudnak. Remegünk az izgalomtól, tényleg.

18.
18.
Gamer
nálam is hibátlanul fut Nvidia karival, akinek nem megy bizony nála van a hiba, driver frissítés alap, ha úgysem jó, gyenge a gép, vagy takarítani kéne néha a windows-t
17.
17.
Vopesz
Pff, pc-n még mindig nincs normális patch hozzá? Szégyen. Konzolosoknak viszont csak ajánlani tudom, állat játék lett nagyon.
16.
16.
kebi90
Bekaphatják a demójukkal együtt.. adjanak egy normális javítást a teljes PC-s verzióra...
15.
15.
ATi0021
#13: Nvidiámban van és folyton kifagy.....
14.
14.
szinkron
#9: Ja, de azzal, amellett, hogy lopsz, a multit kihagyod, ami kib. jó.
13.
13.
szinkron
#5: Nvidián szuper jól fut és nagyon szép, ati új 11.11a performance driverével már azon is. Ha nálad játszhatatlan, valamit elrontasz.
12.
12.
KD
#9: ezér nem jelennek meg játékok PC re
11.
11.
Optimus Prime
Yaaayyyy, végre!

"de a bethesdás Pete Hines szerint érdemes lesz odafigyelni rá, mert ez a demó némileg más lesz, miután a fejlesztők a Steam miatt bizonyos dolgokon változtatni tudnak."

Ezt nem igazán értem. Jobb lesz, mint a full verziós játék?
9.
9.
AnimeWarlord
persze majd a demot szedem le mikor rég lelehet warezolni kismillió oldalról .
8.
8.
Quent1n
#6: Legalább vannak még játékdemók ez is nagy szó ... :)
7.
7.
hedzsooo
Jo lesz. :)

Mondjuk kiadhattak volna fel evvel kesobb is a jatekot es inkabb egy rendes demo-t elobb belole. Aki ugyanis mar megvette a megjelenesekor es kiakadt a PC-verzion, azt is megertem. Nem lett volna szabad igy kiadniuk, de a penz nagy ur sajna... :/
6.
6.
altF4
Régi szép idők amikor még a demó a játék előtt jelent meg... :D
5.
5.
Rabit Wars
A jó édes Kú,..... A....at nem hogy inkább az újabb patcht nyomnák ki hozzá erre fos demokat szar fos játszhatatlana játék Pc-én takarodjanak a halál retkes f......ra! :Đ
Csicska studió ez az Id nem sok kellet hogy ketté törjem az eredeti dvd-ket amit tartalmazza ezt a fos gamet! :Đ
4.
4.
ATi0021
Amíg a demóval szórakoztak, igazán megcsinálhatták volna a PC-s verziót.
3.
3.
kharami
2.
2.
ata01
nem egy doom, de azért kiprobálom.
1.
1.
krami
Így a megjelenés után ez már nagyon nem tud lázba hozni. Elég szánalmas, hogy még itt se tudják egyszerre kihozni a demókat. A sok mellé duma, meg kifogás nagyon nem érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...