Távirányítós autókkal erősít az új Motorstorm

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap bemutatták a legújabb Motorstorm-játékot, ami nemcsak témaválasztásában üt el némileg az elődöktől, de az érintett platformok terén is tartogat meglepetéseket: a játékban távirányítós járgányokat vezethetünk majd, a Motorstorm RC PlayStation Vitán és a PlayStation Networkön jelenik meg.

A távirányítós járgányok ugyan némileg befolyásolják a játékmenetet, a koncepció még mindig a régi: összesen 8 járműkategória 24 gépe közül választhatunk majd a versenyek előtt, és a már jól bejáratott tájakon, környezetek mellett csapathatunk - az biztos, hogy sok ismerős részletre lehetnek figyelmesek a rajongók az elérhető 16 pályán.

A játék PlayStation Vitára és PlayStation 3-ra érkezik februárban, igaz, utóbbi konzolra csak letölthető formában érhető majd el a Motorstorm RC. Jó viszont, hogy miután a két verzió tökéletesen megegyezik (na jó, nem, mert a PS3-as változatban lesz 4 fős osztott képernyős mód), elegendő az egyik platformon megvenni a programot, utána automatikusan miénk lesz a másik kiadás is.

9.
9.
Dark_Temptation
revolt, rc cars beütés az előző részek 1 kalap sz@rt nem értek, erre kíváncsi leszek!
8.
8.
Darox
Ez engem a 3D Ultra RC Racers-re meg a Revolt-ra emlékeztet. Mennyire szerettem azokat!
7.
7.
ZsupiDav
#5: Jaja. Nem volt rossz az első része (főleg hálóban). Jó lenne, ha ebbe is beletennék a pályaszerkesztés/pályaépítés opciót.
6.
6.
ZsupiDav
Tiszta Revolt érzés! Nagyon tetszik. Ez és az a kártyás-kamerás Vita videó meghozta megint a kedvem ehhez a kütyühöz. Jó lenne, ha lemenne az euró a nyitóhéten :-).
5.
5.
mysterion
PC-re is jöhetne egy Re-Volt 2. :)
4.
4.
Gurren
#3: akkor linkelj ide most 10-et, ami hozza minimum ezt a színvonalat. több millióból nem nehéz összeszedni.
3.
3.
Slik
mekkora baromság... több millió ilyen flash játék van neten
2.
2.
x360-on a Hot Wheels Beat That volt a legkirályabb kisautós játék, a szobákban, fürdőszobában, kertben voltak pályák, rengeteg power up és autótípus, nagy király volt. Ez is hasonlóan jónak ígérkezik :)
1.
1.
a3a
Mekkora már:D:D:D Ezt biztos megveszem. Az autók hangjai hatalmasak:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...