Felújítják a Rayman harmadik részét

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Most, hogy a Rayman Origins megjelent, lehet továbblépni, a Ubisoft belevágott a Rayman harmadik részének felújításába. A rajongók a Beyond Good & Evil HD-változatához hasonló újításokra, fejlesztésekre számíthatnak, az új verzió megjelenését tavaszra ígérik a készítők.

A 2003-ban PC-re, PS2-re, Xboxra és GameCube-ra is megjelent Rayman 3: Hoodlum Havoc ugyan nem a legjobb része volt a sorozatnak, de kétségkívül gyöngyszemnek számít a szériában, már ami a külsőségeket illeti: grafika és hangok terén igen meggyőző volt a játék, talán ezért is dönthetett úgy a Ubisoft, hogy kapásból ezzel a résszel kezdi meg a sorozat felújítását, mondván: az alapanyag már úgyis jó.

A Rayman 3 HD-változata tavasszal jelenik meg a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on, s bár a bejelentés nem ír arról, hogy a készítők tartalmilag belenyúltak volna a játékba, az biztos, hogy a szokásos fejlesztések és újítások itt is meglesznek: kapunk HD-felbontást és stabil 60 fps mellett futó motort, újrakevert hangokat és zenét, valamint achievementeket és ranglistákat is.

A játék ára egyelőre nem ismert, viszont bizonyára érdemes lesz megvenni, mert valószínűleg "segíti majd a Beyond Good & Evil 2 elkészültét". A korábbi pletykák szerint egyébként a Ubisoft a teljes Rayman-trilógiát felújította volna egyetlen újrakiadás erejéig, ám látszólag egyesével akar foglalkozni az epizódokkal, és nem tervez olyan csomagot kiadni, mint a Prince of Persia vagy a Splinter Cell esetén.

1.
1.
ptmilan
A Rayman Origins mennyibe kerül (X360-ra)?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...