Rayman 3 HD PS3, X360

Felújították a 2003-ban megjelent Rayman 3-at, a HD-verzió PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg.
Típus: Akció, Platform

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

Bemutatta a Sony a PlayStation Plus júliusi játékkínálatát, mely az előző havihoz hasonlóan egyetlen cross-buy játékot sem tartalmaz. Ugyanakkor jó játékokból ezúttal sem lesz hiány!

Michel Ancel szeretné folytatni a Rayman-sorozatot

A Rayman megálmodója, Michel Ancel nemrég az Instagramon közzétett friss bejegyzésben jegyezte meg, ha végez jelenleg is futó munkáival, szívesen készítene új Rayman-játékot.

Ezek a Games With Gold októberi játékai

Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.

Előkerült és tölthető a Rayman SNES prototípusa

Nem ez az első alkalom, hogy felbukkan Rayman hivatalosan soha be nem jelentett és meg nem jelent SNES-kiadása, viszont ez az első lehetőség, hogy a nagyérdemű is kipróbálhassa a prototípust.

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.

Traileren a Rayman 3 felújított változata

A Ubisoft még novemberben jelentette be, hogy felújítja a Rayman 3: Hoodlum Havocot, s bár a Rayman Origins nem szerepelt éppen a legjobban, a kiadó látszólag még bízik az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő játékhősben. Megkaptuk a játékról az első trailert.

Felújítják a Rayman harmadik részét

Most, hogy a Rayman Origins megjelent, lehet továbblépni, a Ubisoft belevágott a Rayman harmadik részének felújításába. A rajongók a Beyond Good & Evil HD-változatához hasonló újításokra, fejlesztésekre számíthatnak, az új verzió megjelenését tavaszra ígérik a készítők.