Az új Mission: Impossible és a Gears of War 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 24.
  • Hír
Link másolása
Hogyan kapcsolódik egymáshoz a homlokegyenest eltérő stílust képviselő játék és film? Senki? Akkor elmondom: ha végigtolod a Gears 3 hordamódját Insane nehézségen és megtekinted Live-on a Mission: Impossible - Ghost Protocol trailerét, akkor ingyenes fegyverskineket kapsz a játékhoz.

Ne nézzetek így - mi sem értjük a Microsoft és hollywoodi brigád logikáját, az biztos, hogy nem mindennapi árukapcsolásnak lehetünk szem és fültanúi. Szóval annyi a teendő, hogy nyomd végig a Gears of War 3 hordamódját Insane nehézségen single-ben vagy multiplayerben, majd nézd meg december 25-én Xbox Live-on a Mission: Impossible - Ghost Protocol trailerét és máris a tiéd az új fegyverfestéseket tartalmazó pack.

Bár herótunk van Tom Cruise-tól, mégis megéri az a pár perc becsukott szemmel, hiszen új skin lesz a jutalmad a Lancerhez, a Hammerbursthoz, a Retro Lancerhez, a Gnasher Shotgunhoz és a Sawed-off Shotgunhoz. Kihagyhatalan ajánlat? S ehhez csak a karácsonyi idillt kell pár pillanat erejéig felrúgnod.

Ne felejtsétek el a szintén ingyenes Versus Booster Map Packet magatokévá tenni pénteken!

3.
3.
FlyrG
Valaki meg tudja mondani, hogy a Bestiában és a Hordában, hogy lehet a nehézséget változtatni ha online tolom? Mert mindig normál szinten megy... biztos csak én vagyok a suta hozzá :D várom a választ :D
2.
2.
Ecetes sajt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...