A Ubisoft már az új Call of Juarezen gondolkodik?

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Juarez: The Cartel minden újítási szándék ellenére sem nyerte el a rajongók tetszését, a western környezetet felváltó drogháborús sztori sem a játékosokat, sem a sajtót nem ragadtatta el. A Ubisoft ennek ellenére nem adja fel, állítólag a Techlandnél már készül a folytatás.

A korántsem hivatalos infó a The Gaming Libertytől származik, a lap azt állítja, a Ubisoft azoknak a Uplay-felhasználóknak, akik megvásárolták a Call of Juarez: The Cartelt, e-mailt küldött, amiben azt próbálja felmérni, mi mennyire tetszett vagy nem tetszett a játékosoknak a programban, hogyan értékelik a játszható karaktereket, és egyáltalán: milyen platformon játszanak?

A srácok semmilyen bizonyítékot nem közöltek az - egyébként nagyon is elképzelhető - e-mail egyik legérdekesebb részéből, amiben elvileg a kiadó megerősíti: a Techland új Call of Juarezen dolgozik, ráadásul azt fontolgatja, hogy Ray McCall tiszteletest is visszahozza, ami arra utalhat, hogy a sorozat felhagy a modern környezet feldolgozásával.

Szintén érdekes, hogy a Ubisoft arról kérdezi a felhasználókat, ők milyen jeleneteket tennének a játékba? Persze nem biztos, hogy ezek megvalósulnak, a legnépszerűbb ötleteket bizonyára nem hagyják ki a fejlesztők. A következő választási lehetőségeket kaptuk, nektek melyek tetszenek legjobban?

  • Sziklás hegyek között törvényen kívülire vadászás
  • Egy rancs megvédése a mexikói pistollerók támadásától
  • Egy bankrablás megakadályozása
  • Egy ártatlan ember megmentése az akasztástól
  • Lövészeti versenyben való részvétel
  • Pisztolypárbaj egy üres utcán az ősellenség ellen
  • Egy erőd megvédése a rosszarcúaktól
  • Egy ember kiszabadítása a sheriff irodájából
  • Egy vonatrablás elhárítása
  • Tűzharc egy szalonban, egy pókerjátszma után
  • Egy aranybánya kifosztásának megakadályozása
  • Tűzharc a banditák és a rend őrei között
9.
9.
goblinfing
Annyira nincs fantáziájuk hogy így próbálják eldönteni a dolgokat?
8.
8.
balint23h
Csak térjenek vissza az eredeti korszakba.
7.
7.
Optimus Prime
De Reverend Ray hogy kerülne a képbe? Mert a 2.. 1-ben meghalt, max egy a két játék közötti rész? Tény hogy az ő karaktere volt húzó elem a két játékban, magasan. Majd a hangulat, Pawel Blaszczak zenéje és az Chrome által nyújtott sajátos grafikai világ.
Heh, tessék Ubi, itt is a lista!
6.
6.
ALpH4
nekem jöhet modernes de abba adjanak bele anyait apait a 3mat ki se probáltam ertrt olyan sazr volt.
5.
5.
X-Master
Nekem hót mindegy, csak térjenek vissza az igazi vadnyugathoz és ragaszkodom hozzá, hogy a csúnya bácsikat fejbe lehessen b*szni stokedlivel az erkélyről, szétbarmolni a berendezést, lóval bemenni a házba, és rágyújtani az egészet, és lehessen újra dobálni minden szir-szart, ha úgy tartja kedved. És ne szakadjon félbe a küldetés, ha agyonlövök egy lovat, vagy povánk*rom a gyereket ásóval. És jó ötlet lenne , ha elbújhatnánk a szekrényekbe és csapdákat is állíthatnánk.
4.
4.
Mortis
Egy jövőben játszódó epizódnak nem kicsit örülnék. Működne ott is a western-hangulat, jobban mint napjainkban. Elég csak a Cowboy Bebop-ra gondolni.
3.
3.
SSJ Gábriel
-Tűzharc egy szalonban, egy pókerjátszma után
-Egy ártatlan ember megmentése az akasztástól
-Lövészeti versenyben való részvétel

Nálam ezek vannak a dobogón.
2.
2.
Samu
Én nem értem mindenki szidja a Cartelt,én meg már nem tudom hanyadjára tolom végig!Mi van velem?Ennyire bejön a zsé kategória?Nekem teljesen elmegy kis meló utáni vagy vasárnap délutáni lövöldének... Bezzeg a western-es meg nekem nem tetszett.Megyek a dokihoz...
1.
1.
venoom
hát nem is tudom ha egy tartalmas izgalmas folytatás akarnak késziteni akkor szerintem mindet belerakhatnák :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...