Call of Juarez: The Cartel PC, PS3, X360

Új résszel tér vissza a Call of Juarez, a The Cartel azonban napjainkban játszódik, és a "modern cowboyokat" állítja a középpontba.
Típus: Akció, Western

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

A Techland adja ki a Call of Juarez-címeket

A lengyel kiadó bejelentette, hogy megszerezte a Call of Juarez-sorozat kiadási jogát a Ubisofttól - pontosabban inkább visszakerült a fejlesztőhöz. Ennek hála a Gunslinger visszakerült a digitális boltokba.

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Kiadót alapított a Techland is

A Dead Island és a Dying Light fejlesztője játékkiadásba vágta a fejszéjét. A lengyel cég azt tervezi, hogy minden évben két nagy multiplatform és négy digitális címet ad ki. Hamarosan fény derül az első játékukra is.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.

Call of Juarez-bejelentés várható holnap?

Már azt hittük, a Call of Juarez: The Cartel semmilyensége után a Techland, de ami még fontosabb, a Ubisoft letett a Call of Juarez istápolásáról, de úgy tűnik, erről szó sincs: a sorozat hivatalos Facebook-oldalán megjelent teaser kép tanúsága szerint holnap bejelentenek valamit a készítők.

A Ubisoft már az új Call of Juarezen gondolkodik?

A Call of Juarez: The Cartel minden újítási szándék ellenére sem nyerte el a rajongók tetszését, a western környezetet felváltó drogháborús sztori sem a játékosokat, sem a sajtót nem ragadtatta el. A Ubisoft ennek ellenére nem adja fel, állítólag a Techlandnél már készül a folytatás.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.

Call of Juarez: The Cartel teszt

Szeretném azt hinni, hogy az évek óta viszonylag csendes sikereket bezsebelő cím minden új eljövetelnél kicsit többet ad hozzá az alapokhoz, ám a megváltozott környezet és a néhány újdonságnak számító öltet sajnos elég kevés. Az új Call of Juarez is ilyen játék, vadnyugat híján inkább csak egy vadhajtás.