Úton az első Modern Warfare 3 DLC?

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku magazin szellőztette meg az első információkat a Call of Duty: Modern Warfare 3 első letölthető csomagjáról, s vele együtt egy kiszivárgott screenshotot is. A pletykák szerint öt új multiplayer térképet tartalmazna a pack, ingyenes lenne az Elite prémium tagjainak.

Már lassan három hete a boltokban van a Modern Warfare 3  - talán időszerű lenne hallani valamit az első DLC-ről is. Nos, a Kotaku magazin lépett elsőként, és megszellőztette az első információkat. A jelek szerint a csomag öt multiplayer térképet tartalmazna majd, ezek a Morning Wood, a Concrete, a Park, az Italy és az Overwatch. Érdekes, hogy az Overwatch már megtalálható volt a Modern Warfare 2-ben is.

Az Activision már korábban jelezte, hogy nem kevesebb, mint 20 DLC-t tervez a Modern Warfare 3-hoz, ezek közül minden csomagot ingyen megkapnak majd a Call of Duty: Elite prémium tagjai. Árról és megjelenési dátumról még nincsenek információink.

38.
38.
Motörhead
#37: http://www.youtube.com/watch?v=BymeLkZ7GqM

Lemaradt a link:Bocsánat!
37.
37.
Motörhead
Íme a COD film!Csekkoljátok fanok. A BLACK OPS.alapján csinálhatták.:)
35.
35.
LAZLOW20
Én a Bad Company 2-öt vettem meg Pc re 50€ ért amikor megjelent,egyedül a Vietnam ért fizettem 10€ t,amibe azért van plussz tartalom rendesen,(az operation Hastings-térképen átgyalogolni is elég akkora)azon túl az öszzes pálya ingyen volt hozzá,már nem is tudom mennyi.A pénzemért tehát nem egy DLc -t kaptam a Bad Company 1 hez.
34.
34.
Cuppak
#30 Amúgy meg Ass Rock értelmes érveket hoz fel, attól hogy te nem értesz vele eggyet még nem kretén.
33.
33.
Cuppak
#30 btw, Battlefield nem batlefild .. lol :D és még én vagyok kretén.
32.
32.
Cuppak
#30 Mondd már meg megint mit csináltam.. azt se tudod miről beszélsz.
29.
29.
LAZLOW20
27.
27.
LAZLOW20
Nem Kotickot kell szidni,hanem a sok hülyét aki megveszi mindezt.De ha megprobálod öket felvilágositani arról hogy harmadjára veszik meg ugyanazt vagy még rosszabb játékot ,akkor te vagy a hülye,dehát hajrá Activision és kedves fanok igy tovább!!Hagy nöljön a fejös kecskének a hasa meg a bankszámlája.(Volt Cod Fan)
26.
26.
Cuppak
#23 ui. a DLC-k háromnegyede ingyenes lesz bf3-ban :D:DD.. de neked gondolom 3-4k-t kikell dobnod érte :D
25.
25.
Cuppak
#21 És te miért veszekedsz akkor itt ? Amúgy BF3 1 dlc 4 jármű, 10 fegyver, 4 eszméletlen nagy pálya ami felér 4x4db cod méretű pályával=16db cod pálya.. + egy BFBC2 vietnam méretű dlc már egy új játékot hoz létre.
Puszi
24.
24.
King Ragnar
LOL!!!

Vicces nézni ahogy az Activision kifosztja, lenyúlja a sok buta birka pénzét.

Valaki írta, hogy a játék 13 ezer forint volt + ugye az Elite premium ami 10 k vagy mennyi és akkor 23 k-ból meg van minden és happy volt a gyerek. :D

Gratulálok pajti, 23 ezer forintért megvetted az MW2 egy dlc-jét amiért már fizettél valamikor szintén 10 k-t.

Hogy mennyi ? 20 dlc ? Amúgy ez azért van, hogy mindenki vegye meg az Elite premiumot, tehát, csak hogy mindenki értse: A játék NEM 13 ezer forint mint amiért a boltokban adják, hanem 23 ezer forint, mert ahhoz, hogy teljes értékűen játszhass, megkapj minden dlc-t/frissítést elite premiummal kell rendelkezned.

Atya gatya... ez az Activision aztán tudja, hogyan kell megkopasztani a birkát.

22.
22.
shatterhand
#21: ingyen jön a 4 új pálya, meg a rakat fegyver a bf3hoz
(kivéve aki kód nélkül vette használtan)
21.
21.
istook
hát komolyan már nem tudom hogy sírjak vagy nevessek rajtatok...megjelenés előtt is itt trollkodtak a BF-esek, és még most is...ennyire uncsi a játékotok, hogy nincs jobb dolgotok mint itt veszekedni? takarodjatok játszani már a fostalicska játékotokkal, amihez szintén fizetnetek kell majd a DLCkért...na pussz megyek COD-ozni ;)
20.
20.
mestermagyar
#19: Az annál kevesebb idö(olyan mint a versenyfutás: ugyanazon a pályán végigfutva már gyorsabb)
Amúgy bf3 méretü mapokból álló packér már külön játékot hoznának össze.
17.
17.
Dark_Temptation
#7: akkor is! ezért a modért 5 ezret nem adnék, nemhogy 21-ezret
16.
16.
#15: Zoenn azt írta, hogy időszerű lenne HALLANI valamit a DLC-k háza tájáról, ugyanis van aki előfizetett az Elite-re és kíváncsi mikor kap valamit a pénzéért, mert azt mondták 20 dlc-t fognak kiadni. A COD pedig még mindig ingyen van, minden része, nincs online pass, nem ell regelni sehová kötelezően, és ha megunom és eladom, akkor jó áron adom el, nem pedig online pass nélkül nagy büdös semmiért...

#12: Nem tudom kit hívnak itt seggnek kettőnk közül xD
15.
15.
Optimus Prime
"Már lassan három hete a boltokban van a Modern Warfare 3 - talán már időszerű lenne hallani valamit az első DLC-ről is."

Ez szarkazmus vagy komoly, zoenn? Mert pl. a Sanctum-hoz kijöttek 1-2 dolláros/eurós DLC fegyver és map, de és máris a készítők szívát akarták kivágni. Ahogy a Homefront szintén néhány dolláros DLC-iért, amik még jól is festenek. Szintén a fejlesztők halálát akarták.
De COD-nál még az se lesz baj, ha fizetős lesz a multi, mint egy MMO.

Tudom, hogy trollkodok, de sokan Star Trek vagy Transformers hírhez is azért írnak, hogy leszarják. Szóval néha-néha egy ilyen részemről is és nincs lelki ismeret fordulásom.
14.
14.
JacoB
6.
6.
GeeZa
owergrown van az mw2-ben
2.
2.
DON GONDOCS
Huh, már féltem hogy nem jön dlc
1.
1.
Jöhet :) Az overwatch amúgy a spec ops-ban volt, vajon ez ugyanaz lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...