Kojima: a Project Ogre valami egészen más

  • Írta: InGen
  • 2011. november 28.
  • Hír
Link másolása
A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...

Habár egyelőre pont ennyi, amit elmondott róla: "Egyelőre nem mondhatok róla sokat, de egy kifejezetten letaglózó élmény" - ejtette el a szűkszavú mester, majd azért még hozzátete, hogy bár a felszínen úgy tűnhet, hasonlít az eddigi munkáihoz, amint a játékosok beleássák magukat, rá fognak jönni, hogy egészen másról van szó.


A Kojima Productions egyébként nem unatkozik mostanában: nemrég készült el a Metal Gear Solid HD Collection, hamarosan megjelenik a Snake Eater 3D és a Zone of the Enders HD Collection, ezen kívül pedig ugyebár gőzerővel fejlesztik a rövidesen újra bemutatásra kerülő Metal Gear Solid: Risingot.

Kojima elmondta, hogy mivel a Project Ogre fejlesztése valószínűleg elég sokáig fog tartani, producerként amellett más projektekben is részt vesz majd.

3.
3.
KeXxX
dolgozzanak nyugodtan a játékokon, ugyan is jó munkához idő kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...