Project Ogre

Hideo Kojima új játéka, mely a vadi új Fox Engine-t használja.
1342447870

Project Ogre = Metal Gear Solid 5?

Hiába beszél Hideo Kojima skizofrén módon két különböző projektről, a Project Ogre valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja. A pletykák szerint a mester a Comic-Conon, zárt ajtók mögött mutatta be a játékot, innen szivárgott ki egy kép, ami állítólag leleplezi az összefüggést.
1324479600

Nyitott világú játék lesz a Project Ogre

Újabb érdekes részlet látott napvilágot Hideo Kojima legújabb projektjével, az egyelőre Project Ogre munkacímen készülő játékkal kapcsolatban. A Metal Gear Solid-széria atyja a CNN-nek árulta el, hogy legújabb munkája inkább a szabadságra és a felfedezésre koncentrál, mintsem a filmszerű élményre.
1324060205

Első képeken a Kojima-féle Project Ogre

Hideo Kojima igencsak elemében van manapság, a Metal Gear Rising újrabejelentés után egy másik, régóta kallódó címéből mutatott meg egyet s mást. A Project Ogre azért is különleges, mert ebben a játékban debütál majd az új Fox Engine. Úgy látszik, nem rugaszkodik el a hagyományoktól.
1322492400

Kojima: a Project Ogre valami egészen más

A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...
1321805223

Kojima a Metal Gear Solid 5-ről - hamarosan

Az Official PlayStation Magazine kiadója gőzerővel promózza a lap következő számát, elsősorban az abban található Hideo Kojima interjú miatt: a mester beszél majd a Metal Gear Solid: Risingról, sőt szó lesz a Metal Gear Solid ötödik részéről és egy vadi új projektről is.
1315999800

TGS 2011: Vitára is megjelennek Kojima kollekciói

Egyre erősödik a PlayStation Vita felhozatala, a Sony tegnapi TGS-konferenciáján Hideo Kojima bejelentette, hogy a kézikonzolra is meg fog jelenni a Metal Gear Solid és a Zone of the Enders HD kollekció, emellett a mester újgenerációs játékmotorja, a Fox Engine is kompatibilis lesz a géppel.
1307089800

E3 2011: Ez a motor fut Kojima új projektje alatt

Kojima még mindig nem árult el semmit az új játékáról, de az alatta futó Fox Engine-t már leleplezte. A motor legfőbb erőssége, hogy teljesen multiplatform, Kojima maga is azt hangoztatja, hogy a jövőben inkább az ilyen címekben gondolkodnának, és nem a platform-exkluzív játékokban.