Jobb szolgáltatást ígér a Call of Duty: Elite trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Videó
Link másolása
Habár nem ment zökkenőmentesen a Call of Duty közösségi rendszerének startja, az Activision mégis bizakodik, hogy a jövőben a játékosok élete csak jobb lesz az Elite-nek köszönhetően. Vajon tényleg ilyen rózsás lenne a helyzet? Az új trailer szerint napokon belül simább lesz a szolgáltatás.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Elite elindulása minden volt, csak nem zökkenőmentes, mégis 1 millió felhasználó döntött úgy hat napon belül, hogy egyből a prémium előfizetés mellett teszi le a voksát. Az új trailerben minden amellett szól, hogy a közös játék milyen nagyszerű, s csak még jobb lesz a közeljövőben. Egyedüli szívfájdalom, hogy csupán a konzolosokat érintheti meg a dolog, az Activision még mindig nem adott egyenes választ arról, hogy a PC-sek mikor kapnak Elite-et. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy soha.

11.
11.
wardprod
#10: Vagy csak szereted a játékod, és emiatt hajlandó vagy fizetni, hogy egy egészet kapj a pénzedért. Minden újítással, kiegészítéssel együtt.
10.
10.
Donpedro
#9: :D
Az az ingyen az 10 ropi, amennyibe amúgy is kerülnének a DLC-k, de lehet hogy több is. Ja elnézést, kaptok még tutorial videókat is... A nyereményes versenyek nagy része mint utóbb kiderült USA only, és amúgyis csak akkor van esélyed ha no-lifer szinten játszol a játékkal.

tl;dr: csak akkor éri meg a premium elite ha amúgy is minden DLC-t megvennél, amcsiba laksz, és egy nagy büdös kocka vagy
9.
9.
MoRT2195
#6: Csak itt azért van olyan is, hogy ingyen kapod meg mind a 20 dlc-t a játékhoz. Szerintem ez így elég jól hangzik. Ha pedig jól játszol akkor több 100.000ft értékű dolgot is nyerhetsz a játékkal, különböző versenyeken :) Szóval megéri az a 10.000ft 1 évre.
8.
8.
ribizly
#2: Az is megvan, de azzal ezt a hiányt nem pótolják...
(mellesleg meg máshol trollkodj!)
7.
7.
Cuppak
Bejön nekem... csak fos hogy fizetni kell érte.
6.
6.
Cuppak
Lol.. Battlelog kb ugyan ez és ingyenes.
5.
5.
Mathia$
Ez csak azért van, hogy még több pénzük legyen. A sok hülye meg még meg is veszi, grat nekik!
4.
4.
gustaved
Matchmarkingel nem kezdenének már valamit? Elegem van a Team Deathmachböl kissé:S
1.
1.
ribizly
Nyalja ki az Activision... Én PC-n játszom FPS-t és kifizettem azt az összeget, amiért ugyanazt a szolgáltatást kérem, ami a konzolosoknak jár!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...