Jobb szolgáltatást ígér a Call of Duty: Elite trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Videó
Habár nem ment zökkenőmentesen a Call of Duty közösségi rendszerének startja, az Activision mégis bizakodik, hogy a jövőben a játékosok élete csak jobb lesz az Elite-nek köszönhetően. Vajon tényleg ilyen rózsás lenne a helyzet? Az új trailer szerint napokon belül simább lesz a szolgáltatás.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Elite elindulása minden volt, csak nem zökkenőmentes, mégis 1 millió felhasználó döntött úgy hat napon belül, hogy egyből a prémium előfizetés mellett teszi le a voksát. Az új trailerben minden amellett szól, hogy a közös játék milyen nagyszerű, s csak még jobb lesz a közeljövőben. Egyedüli szívfájdalom, hogy csupán a konzolosokat érintheti meg a dolog, az Activision még mindig nem adott egyenes választ arról, hogy a PC-sek mikor kapnak Elite-et. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy soha.

Ezek is érdekelhetnek

11.
wardprod
#10: Vagy csak szereted a játékod, és emiatt hajlandó vagy fizetni, hogy egy egészet kapj a pénzedért. Minden újítással, kiegészítéssel együtt.
10.
Donpedro
#9: :D
Az az ingyen az 10 ropi, amennyibe amúgy is kerülnének a DLC-k, de lehet hogy több is. Ja elnézést, kaptok még tutorial videókat is... A nyereményes versenyek nagy része mint utóbb kiderült USA only, és amúgyis csak akkor van esélyed ha no-lifer szinten játszol a játékkal.

tl;dr: csak akkor éri meg a premium elite ha amúgy is minden DLC-t megvennél, amcsiba laksz, és egy nagy büdös kocka vagy
9.
MoRT2195
#6: Csak itt azért van olyan is, hogy ingyen kapod meg mind a 20 dlc-t a játékhoz. Szerintem ez így elég jól hangzik. Ha pedig jól játszol akkor több 100.000ft értékű dolgot is nyerhetsz a játékkal, különböző versenyeken :) Szóval megéri az a 10.000ft 1 évre.
8.
ribizly
#2: Az is megvan, de azzal ezt a hiányt nem pótolják...
(mellesleg meg máshol trollkodj!)
7.
Cuppak
Bejön nekem... csak fos hogy fizetni kell érte.
6.
Cuppak
Lol.. Battlelog kb ugyan ez és ingyenes.
5.
Mathia$
Ez csak azért van, hogy még több pénzük legyen. A sok hülye meg még meg is veszi, grat nekik!
4.
gustaved
Matchmarkingel nem kezdenének már valamit? Elegem van a Team Deathmachböl kissé:S
3.
amadeusz gyermeke
Pénzlehúzús undormány ez megint!!Ez a véleményem.
1.
ribizly
Nyalja ki az Activision... Én PC-n játszom FPS-t és kifizettem azt az összeget, amiért ugyanazt a szolgáltatást kérem, ami a konzolosoknak jár!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...