Bétafázisban a Legend of Grimrock

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Hír
Link másolása
Emlékeztek még az Eye of the Beholderre? Vagy úgy általában a dungeon-felfedezős címekre? A finn bázisú Almost Human nagy fába vágta fejszéjét, hogy modern köntösben varázsolja a képernyőkre a rég elfeledett dungeon crawler stílust. A Legend of Grimrock hiánypótló alkotás!

Bizonyára jó pár őszhajszállal rendelkeznek azok az öreg rókák, akiknek még mondanak valamit a dungeon crawler játékok - köztük a legendás Eye of the Beholder frencsájz. A finn Almost Human csapata lassan befejezi a Legend of Grimrock nevű alkotását, mely nem versenyezhet a mostani akció-RPG-kel, inkább a nosztalgiára fogékonyakat ragadja meg. De azt vasmarokkal teszi! A zárt bétafázisban leledző programban valós időben kavarhatunk az igen cselesen felépített kazamaták mélyén, a nézelődésre és felfedezésre épül a játék, kapcsolókat kereshetünk, nehéz fejtörőket abszolválhatunk.

Csapatunkat négy kalandozó alkotja, különféle rémségekkel és szörnyekkel találkozhatunk; a harc körökre osztott szellemben zajlik, pont úgy, mint réges rég. Varázstekercseket gyűjthetünk és rúnákat kombinálva új kombinációkat hozhatunk létre. Számos rejtett tárgy és titok vár ránk, ha a Legend of Grimrock mellett döntünk. A játék Steamen jelenik meg PC-re és Mac-re, egy jó adagnyi képpel és új trailerekkel szolgálhatunk.

11.
11.
Ez brutálisan jó ! Rég óta azon imádkozom, hogy valami lelkes indie fejlesztő banda nekiálljon valami jó kis EOB vagy Lands of Lore-nak és akkor jó lesz nekünk!

Azért tudom, nem kéne telhetetlennek lennem, de egy freelook mód sokat dobna, mert már annyira megszoktuk (persze maradna az előre hátra, jobbra, balra és mondjuk egy +- 45 szabad nézés)... De ha nem akkor is boldog leszek !
10.
10.
daenath
OFF: tehetne mar a tisztelt sztaf egy "szerkesztes" gombot!!!
9.
9.
daenath
#6: Detto nalam is, amostani jatekok 1 oranal tovabb mar nem tudnak lekotni, bezeg regen 6 orat is nyomtam egyhuzamba a dubgeon RPG-ket. Mar alig varom, jo kis nosztalgiazas lesz :D
8.
8.
turleysqt
elképesztő!!!ide vele!!
7.
7.
Split
Köszönöm Istenem!!! Csak ennyit szerettem volna mondani...
6.
6.
mephi
De jó lenne, hogy ha nagyobb figyelmet kapna és népszerűvé válna. Ezerszer ttöbb fantáziát látok benne, mint sok most megjelenő agyatlan játékban.
5.
5.
The Lone Drow
Ez bizony várós, nem kicsit. Úgy érzem ezzel nagy sikert fognak eléreni...
4.
4.
Motig
4 ember csinálja
csak netten keresztül lehet megvenni

ha lesz hozzá mod támogatás itt komoly kult státusz van születőbe!
3.
3.
Sun9us
Tyűűű de retro. Gondolom ez is mocskosul, irritálóan nehéz lesz. :D
2.
2.
FekaFOB
Hűű ez nagyon tetszik, tuti vétel.
1.
1.
juj de jó!!! pontos megjelenés? (úgy hónap pontossággal)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...