Több szuperhőssel erősít a LEGO Batman 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Hír
Link másolása
Október közepén jelentette be a Warner, hogy készül a LEGO Batman folytatása, bár akkor a hír puszta tényén kívül vajmi keveset tudtunk a Traveller's Tales játékából. Egy rajongói oldal birtokába jutott kép szerint, nem csak Batman világára jellemző hősök szerepelnek benne, hanem más DC karakterek is.

Nem áll le a Warner a DC Comics világán alapuló játékokkal 2012-ben sem. Érkezik a LEGO Batman 2, mely úgy látszik, végleges címet kapott. Az információkat a Bricktuts nevű rajongói oldal szellőztette meg, miután a birtokába jutott egy promókép az ominózus játékból.

A játékban nemcsak a Batman-univerzumhoz szorosan köthető karakterek felett vehetjük át az irányítást, hanem igazi sztárparádé várható a képregény és a LEGO-rajongók legnagyobb örömére. Batman mellett itt lesz Superman, Green Lantern és Wonder Woman is - meg ugye azok a hősok, akiket még nem mutattak be. A játékot tehát így keressétek jövőre a boltokban: LEGO Batman 2: Super Heroes. Szinte minden létező platformon napvilágot lát az újabb LEGO-cím - jövőre sem pihenhetünk, annak ellenére, hogy a minőség lassú lejtmenetben van.

13.
13.
samatagrav09
#12: batman mostanában elég népszerű mert volt a 2 film most jön a harmadik az assylium és az arkham city meg idén jelent meg ezel gondolom biztosítanak vásárlókat.
12.
12.
D4nny
Öcsém, miért nem egyszerűen Lego Super Heroes lesz? Vagy Lego Dc Heroes? Annyira felesleges így a Batman...
11.
11.
DON GONDOCS
az első rész járt a boxhoz, mennyit toltuk te jó ég.
10.
10.
Dercsi
#9: Bocsi: Legó=Lego :)
9.
9.
Dercsi
A minőség szerintem nem eset, csak mikor jöttek az első legó gémek pl a star wars az újdonság varázsával nagyot szóltak. Nekem eddig csak az első legó harry potter nem jött be, de a Lego Piratest kimondottan egy gyöngyszemnek tartom! Szeretettel várom ezt a gémet is,az elődjét is szerettem!
6.
6.
bacsooka
hát ahogy a mondás is tartja " Légy mindig önmagad, kivéve ha lehet Batman. Akkor inkább legyél Batman. :D
4.
4.
Dominko
#1: LEGO univerzumban ugyanúgy szétesnek :)
3.
3.
samatagrav09
#2: és jobb a fekete ruhája nem nézhet ki k*cs*gnek. :)
2.
2.
Macifasz
#1: Mert Batman menőbb a kütyüivel, mint a Supiman a kívül hordott piros alsógatyájával. :-P
1.
1.
wolfwarrior
Jó ennek örülök, de ki akar batman lenni ha lehet Superman aki:repül, golyó álló, és stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...