Kínába megy a Resident Evil?

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 1.
  • Pletyka
Link másolása
Huszonnégy óra leforgása alatt két szinkronszínész is megszellőztette, hogy a Resident Evil hatodik részén dolgozik, ezek közül kifejezetten érdekes, hogy az egyikük "kínai falusit" alakít. A találgatások azonnal megindultak: vajon Kínában fog játszódni a legújabb epizód?

Az valószínűleg mostanra mindenki számára világossá vált, hogy a jövőre érkező Resident Evil: Operation Raccoon City nem az "igazi" Resident Evil 6 lesz: a csapatalapú akciójáték egyfelől nem folytatja a történetet, hanem újra feldolgozza azt, másrészt játékmenetében sem köthető az eddigi túlélő horrorokhoz.

A Resident Evil 6-ot még nem jelentették be, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy készül. A sorozat producerei (mármint azok, akik továbbra is a Capcomnál húzzák az igát) régóta diskurálnak a folytatásról, egyikük azt mondta korábban, hogy ez a rész visszatér a gyökerekhez, míg másikuk - kis ellentmondás - teljes átalakításról beszélt. Akárhogy is, látszólag a Capcom határozottan tervezi a Resident Evil 6-ot, mégha nem is mutatta be a Tokyo Game Show alatt, mint azt korábban pletykálták.

Most újra felerősödött a folytatás körüli diskurzus, a napokban ugyanis 24 óra leforgása alatt két szinkronszínész is megszellőztette, hogy a Resident Evil 6-on dolgozik. Az első Joe Cappelletti volt, az úriember tegnapelőtt csapta hozzá az online életrajzához a Resident Evil-szerepet, majd alig távolította el onnan, mikor egy Wendy Mok nevű kínai szinkronszínész is közzétette: kínai falusit alakít a Resident Evil 6-ban. Utóbbi szerepkör ráadásul duplán érdekes: a feltételezések szerint egyértelműen arról van szó, hogy a folytatás Kínában fog játszódni.

7.
7.
sleki666
Mikor játszódik majd Magyarországon? :-)
Vállalom a szinkront!
6.
6.
Motörhead
#4: A nyóckerben is a piacon!



"ha kina, ott legalább sokan vannak :D..."



5.
5.
siskanyi
Sztem meg minden országot végig kéne járni,tuti lenne pár száz évig a folytatás,a játékmenet meg átalakulna teljesen,és a végére brazil szappanopera is lehetne belőle :D.Nekem mindegy,hogy hol játszódik,de jó lenne már egy rendes túlélő horror a Resident névből :).
4.
4.
ha kina, ott legalább sokan vannak :D
de azt azért remélem, hogy a megújulás része lesz az igazi túlélő horror hangulat visszatérése is. persze a mai kor igényeihez igazítva, lehetőleg.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Igen énis úgy értettem. jöhetne még Bermuda, Egyiptom, Grönland.... majd 1*

2.
2.
thelegendary
#1: Változik az, volt USA, Spanyolország, Afrika... változó az....
1.
1.
DON GONDOCS
Hamár a játék nem változik, legalább a környezet változzon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...