Februárban jön a NeverDead

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Konami bejelentette, hogy február elején jelenik meg Európában a Rebellion Software legújabb akciójátéka, a NeverDead. Szűk két hónap ez még, bőven megéri várakozni, elvégre a kiadó egyik legígéretesebb készülőfélben lévő játékáról van szó - amihez mellesleg a Megadeth írt betétdalt.

A NeverDead főhőse egy Bryce nevű démonvadász lesz, akit 500 évnyi halhatatlansággal átkoztak meg, ebből kifolyólag a játék során sem halhatunk meg, csak a végtagjaink szakadhatnak le - amit morbid módon utólag összegyűjthetünk. A nehézséget mégis az adja, hogy kapunk egy hölgykísérőt, aki viszont nem lesz halhatatlan: ha ő meghal, kezdhetjük előlről az adott pályaszakaszt.

A Konami bejelentette, hogy a NeverDead 2012. február 3-án jelenik meg Európában, a játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra lesz kapható. A kiadó reményei szerint a jövőben DLC-k és kiegészítők is megjelennek majd a programhoz. A fejlesztést egyébként a brit Rebellion Software végzi, a munkálatokat Shinta Nojiri vezeti - extra érdekesség továbbá, hogy a soundtrackért a Duke Nukem zenéjét is szerző Megadeth felelős.

A galériánkban 20 új képet találtok a játékról!

7.
7.
Yanez
#2: Nekem sem tetszett soha a testőrkődés a játékokban.Az oké,ha a story úgy alakul,hogy valahol néha meg kell védeni,az még izgalmas is!De egy egész játékon át bébicsőszködni?Nem birnám idegekkel.
6.
6.
keiji maeda
nem igazán jön be ez a testrész öszerakós gurulgatós ugrálós dolog, ahogy nézem folyton ez a lényeg benne hogy valamelyk testrészed lemarad , ezt a gamet én kihagyom :)
5.
5.
Shadowsomi
Tiszta Knights Contract a leírtak alapján... Mármint hogy nem halunk meg, csak a kis lány segítő... Amúgy érdekesnek tűnik. Ha a sztori rendben van, végig is lehet vinni, de ha nincs, akkor viszont ez a szétesünk dolog nem fogja tudni elvinni a hátán az egészet. Legalábbis szerintem. De majd meglássuk.
4.
4.
Matt8888
hát ez szánalom de komolyan -.-" nem szoktam lehúzni játékot de ez kb arra hasonlít mikor egy tumixban járt volna vmi
3.
3.
hakydakillah
Akit érdekel a játék, annak itt az új előzetes is:

http://www.youtube.com/watch?v=Yv9TTrxmXgw
2.
2.
venoom
Igéretes érdekes játéknak igérkezik de valahogy sose jött be egy játékban sem az mikor valakit vagy valamit meg kell védeni, nekem mindig frusztrálo volt :)
1.
1.
ReNegAdE
Hmmmm!Érdekes lesz saját testrészeinket összeszedni!Kíváncsi leszek rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...