Skyrim - januárban jön a Creation Kit

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 3.
  • Hír
Link másolása
Lelkes modderek ne csüggedjetek: a Bethesda hamarosan kiadja a Skyrim szerkesztői felületét, így már orrba-szájba moddolhatjátok a szerepjátékot saját elképzelésetek szerint, akár plusz tartalmat is készíthettek hozzá. A kész műveket aztán a Steam Workshopon vagy a rajongói oldalakon publikálhatjátok.

Természetesen a fejlesztők is tudják, hogy az 1.2-es patch nem csak hibajavításokat hozott, hanem új bugokat is. Az ígéretek szerint a jövő hét folyamán új tapasznak örülhetünk - elsőként a PC-sek részesülnek a kegyből. Nem szabad elkapkodni a frissítéseket, hiszen lehet, hogy egy apró hiba kigyomlálása sokkal nagyobb bajt okoz a játék egészének. Erre jó példa volt az előző folt. Az ünnepek után ismét sorban jönnek a patchek és a Creation Kit is.

A Skyrim szerkesztői felülete majdnem olyan szerteágazó lesz, mint amin a fejlesztők dolgoztak a játék készítése során, mindenki megtalálhatja benne a számításait. A kész műveket aztán a Steam Workshopon publikálhatják a modderek, a rajongók értékelhetik a munkát. Akik eddig a Skyrimnexuson, vagy más rajongói oldalon jutottak hozzá a modokhoz, azoknak sem kell csüggedni, elvégre a munkákat független szájtokra is kipakolhatják a készítők.

A Bethesda kiemelte, hogy ez egy hatalmas játék és lehetőség szerint még jobbá szeretnék varázsolni a több millió rajongó örömére.

19.
19.
Csabb
6 éves gép (akkor sem volt egy nagy durranás), 1024x768 (még 4:3 a monitor :D), low minden...

és nem tudok lejönni róla egykönnyen.
18.
18.
Extol
#17: Nekem is volt anno egy 240e-s laptopom de akkoriban Oblivionnal szétolvasztottam :D Jó lesz vigyáznod, alapvetően a laptopok nem játékra vannak. Hacsak nem Razer vagy Alienware van, mert azok bírják hosszabb távon is.
17.
17.
hedzsooo
#16: Anyag nagyon, en egy komolyabb bug-ot sem taliztam, sem jatekmeneteben, sem a grafikajaban. Laptopomon is faxa, pedig nem egy meregdraga laptop, 150-200e kozott va kb. jelenleg az erteke, attol fugg, honnan sikerul beszerezni. Plussz laptopok videokarijaval tobb kompatibilitasi problema szokott lenni a jatekoknal, de a Skyrim tokeletesen fut rajta, magas reszletessegen is. :) Egy faxa vidit is osszehozok majd belole, amint jut ra idom majd, meg most Decemberben... :)
16.
16.
Extol
Jó, én elhiszem, nem kell mentegetőzni mert nekem aztán 8, csak hát általában mindig azok sírnak a legjobban akik a kalózverziókat használják.
Vannak bugok de egyik sem olyan kaliberű mint amit leírtak itt páran. Az hogy hiányzik a talaj meg hasonlók az pl lehet VGA kártya hiba, nem feltétlenül a játékot kell okolni.
15.
15.
Veldspar
Hehe, én csak a vicces bugokat láttam eddig, pl. Greybeard rendfőnök beszégletés közben egyszer csak spirálban felfelé lebegett az égbe :)
14.
14.
vuliem
#11: Így legyen ötösöm a lottón, annyira tudtam, hogy ez lesz a kifogás xD De nem, kérlek szépen ott virít a polcon eredetiben, az üres pénztárcám mellett.
13.
13.
exonic
#11: Ez hülyeség, attól mer eredeti még tartalmazza ugyanúgy a bugokat. Az más kérdés hogy te nem veszed észre . Használd az eszed, a fejlesztő a tört játékok miatt csinálja a patcheket? :O
12.
12.
Hubert Cumberdale
#11: Te oszt látom nagyon értesz hozzá :)
11.
11.
Extol
Nem sírni kell, hanem megvenni eredetibe, azt nem lesz bugos.
10.
10.
Extol
#8: Lehet hogy valami tört verzióval nyomjátok mert nekem 140 óra után sem volt hasonló problémám.
9.
9.
l.rics16
én nekem az ien bugok elég ritkák pedig sose patchelem a játékokat mint a fallout vagy elder scrolls vagy red dead redemption tul viccesek a bugok hogy ki akarjam őket javitani kifekszel röhögéstől amikor először meglátod azt hogy pl fallout new vegasban a ember feje kitekeredik a skyrimben az feltámaszto varázstol 200 métert előre repül a sárkány csont vagy a red deadben rád támad a jaguár ember :D
8.
8.
Hubert Cumberdale
#6: Én meg geci sok buggal találkoztam, az említett fél méteren hiányzó víztől a 10 dekás embereken át, a levegőben álló fán keresztül egészen a szuperment játszó medvékig pofátlanul sok a bug!! És nem kell itt sírni, ha nem tetszik, hogy fikázzák a játékod, akkor... hát így jártál ;) Viseld el és vedd tudomásul, hogy nem tökéletes. Senki nem azt mondja, hogy szar, mert attól mi is játszunk vele, csak nem vagyunk akkora fanok, hogy szemet hunyjunk minden hiba felett.
7.
7.
vuliem
#6: Azért kicsit illúzióromboló egy ilyen kaliberű játéknál, hogy úszok a folyóban és előttem egy jó nagy négyzetben hiányzik a vízfelszín, vagy vérdíjjal a fejemen folyamatosan jön utánam egy karakter, aki miatt nem tudok előre haladni, mert állandóan párbeszédet kezd velem.
De igazad van, én kérek elnézést, megint előjött a troll énem o.O Nem tudtam, hogy a szabad vélemény kinyilvánítását már korlátozták, ha a Skyrimról van szó :O
6.
6.
Extol
#5: Én nem találtam csak egy-két bugot. Bírom mindenki sír, de nem kötelező játszani vele.
5.
5.
vuliem
Jó game, de pofátlanul bugos patch nélkül.
4.
4.
Extol
Csak januárban? Az jó soká van!
3.
3.
kíváncsi leszek milyen elmebetegségeket hoznak majd össze :D
2.
2.
hedzsooo
Van 2 db kepem is, h milyen modokat probaltam, ill hasznalok. Igaz, ez a kep kb. 1 hete keszult, azota mar vannak egeszen uj modok is, ami meg ezen a 2 db kepen nem szerepel.

1. kep

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=198831413533042&set=a.160324484050402.39291.111044738978377&type=1&theater

2. kep:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=198831816866335&set=a.160324484050402.39291.111044738978377&type=1&theater

Mind a 2 kepet le kell tolteni, ha olvahatoan szeretnetek latni, a sajat kepnegezeto progitokban aztan!!! ;)

+ 1 hasznos terkep a Skyrim-nek, kinyomtatni is erdemes akar! ;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=197829896966527&set=a.160324484050402.39291.111044738978377&type=1&theater


Have fun, enjoy! ;D


(Megjegyzes a modokhoz meg: Nalam a patch-ek utan szinte azz osszes mod hasznalatanal kifagyott a jatek es csak az segitett, h a Skyrim eredeti, frissitesek elotti exe-fajljat visszamasoltam, felulirtam vele a friss verzioju exe-fajlt (A jatek futtatasahoz a parancs-fajl ezz voltakeppen.) Szoval masoltatot erdemes szerintem elore kesziteni az exe-rol, v, akar az egesz Skyrim jatekrol. ;))
1.
1.
hedzsooo
Hatalmas jatek, a szo minden ertelmeben! :D

Eddig is hihetetlen jok mar a modok hozza, Januartol viszont bexaras durva jok lesznek! :D

En itt olvastam rola eloszor angolul, de jo, h magyarul is irnak rola! :D

http://www.bethblog.com/2011/12/01/skyrim-what-were-working-on/


Aki hozzam hasonloan, a cikkben is emlitett Skyrim Nexus-os oldalarol szerzi be a modokat, esetleg most kezdte onnan leszedegetni, annak figyelmebe ajanlom a Nexus mod-manager progijat, ami ingyenes, am igen hasznos, megkonnyiti a modok hasznalatat a Skyrim-hez!!! Egyeduli hatranya lehet, h nincsen benne magyar nyelv, angol tudas igy nem arthat picit hozza. Kell segitseg, van kerdes a hasznalataval kapcsban, irhattok nekem is. Ha az idom is engedi, szivesen segitek, valasszolok, ha tudok. ;)

http://www.tesnexus.com/content/modmanager/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...