13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 6.
  • Biznisz
Link másolása
Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.

Az IndustryGamers munkatársai Asad Quizilbashsal, a Sony termékmenedzserével készítettek interjút, az úriember itt árulta el, hogy az Uncharted-sorozat ma már 13 millió eladott példánynál jár, s bár pontosabb adatok nem állnak rendelkezésünkre, a korábbi hírek alapján azt lehet tudni, hogy a novemberben bemutatkozott harmadik részből már az első napon 3,8 millió darabot szállítottak le az üzleteknek.

Az Uncharted-széria egyébként 2007-ben kezdte meg pályafutását, és még messze nem ért véget. Quizilbash nem beszélhetett a jövőbeli projektekről, de az ugye világos, hogy jövő héten érkezik Japánba a PlayStation Vita-exkluzív Uncharted: Golden Abyss, ami nálunk február végén, a kézikonzollal együtt párhuzamosan jelenik majd meg. Érdekesség egyébként, hogy a Famitsu magazin olvasóinak többsége az Unchartedet várja legjobban az új gép játékfelhozatalából.

17.
17.
p3ti
#12: Egyet értek . A 2. része szinte hogy tökéletes volt , gondoltam hogy ezt überelni nagyon nehéz lesz . Ettől függetlenül a 3. rész is isteni , semmi bajom vele . De az tuti hogy a 2. rész az 1ik legjobb játék amit valaha játszottam.
16.
16.
Yanez
Én maximálisan meg voltam elégedve a 3-ik résszel,bárki bármit mond!
15.
15.
siskanyi
#13: Nekem nem lettek volna olyan nagyok az elvárásaim,mert sejtettem,hogy nem szól akkorát mint a 2. rész,sok újítás tetszett benne,a grafika még szebb lett,nehezebb rejtvények,de nekem ez nem pótolja azt a plusz 5-6 órát amit nyújthatott volna még.
14.
14.
siskanyi
#12: Teljesen egyet értek a 3. rész kapcsán.
Nekem is a nagyon rövid játékidő volt a legnagyobb negatívum,meg nagyon könnyű volt számomra,a 2-őt nagyon sokszor végig tudtam játszani,és talán a legjobb játék amivel valaha játszottam.3. rész ellenére azért a legjobbak között van :).
13.
13.
cannondale
#12: A 2-on felbuzdulva,tul nagyok voltak az elvarasaid...:) De szerinted milyen palya szakaszt rakhattak volna bele meeg, amitol mas lenne, mint a tobbi...? Megerdemli a 3. reszt:)
Pl: anno 10 eve a matrix cimu film folytatasai nemhoztak azt a meglepit,mint az elso...de rengeteg jatekrol is irhatnam ugyan ezt... es a te 8,5 felesed se olyan rossz:)
12.
12.
Quent1n
#11: Én nemrég kölcsönbe adtam ha visszajön akkor meg elfele :D

Számomra a kettő színvonalát nem tudta hozni, csak filmes dolgokban volt jobb. Sztoriban, karakterekben, pályatervezésben stb. nekem a 2 jobban bejön. Ízlések és pofonok :) Igazából a rettenetesen rövid játékidőn kívül nincs komoly baj vele, amiket leírtam csak apróságok. 8.5/10 nálam :)
11.
11.
Nekem holnap jön meg a saját példányom! Biztos hozza az előző két rész színvonalát! Legalábbis elvárom tőle!
10.
10.
p3ti
Jó kis sorozat , csak így tovább :) Kár hogy a gears of war trilógia befejezése ennyire tré lett.. Remélem lesz még folytatás , én tuti vevő leszek rá
9.
9.
Lachgas
Én már csak arra várok hogy egy csomagba meg tudjam venni mind a 3 részt.
8.
8.
metercsiken
Tényleg nagyon eltalálták ezt a játékot!
Imédom őket bár az első résszel én nem játszottam!
De a másik kettő....szavakat sem találok! : )
Egyet azért mégis: KIRÁLY!
És remélem tényleg lesz még folytatás!?
7.
7.
Rolandcska
Idén karácsonyra meglepem magam a 2. résszel ,majd amint lehet beszerzem a 3. részt is. Az egy is nagyon tetszett, tényleg a God of War sorozat után a legjobb sorozat Playstation-ön.
6.
6.
KeXxX
13 millió eladás nagyon gyönyörű, ahhoz képest hogy ez egy exkluzív PS3 cím.
4.
4.
cannondale
Az év játéka!:) köszönjük Sony, h létezel!!!:)
+az első fényképzős mobiltelefont is...:)
3.
3.
roli33
God of War után a legjobb game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...