VGA 2011: Teljesen új címet fog bejelenteni az Epic

  • Írta: InGen
  • 2011. december 7.
  • Hír
Link másolása
Arról már beszámoltunk korábban, hogy a most szombaton esedékes Video Game Awards 2011-en az Epic is bejelent valamit, most pedig a fejlesztőcég elnöke azt is az orrunkra kötötte, hogy egy teljesen új cím lesz, ami eltér minden eddigi Epic-játéktól. Meg azt is, hogy izgul miatta.

"Ez valami radikálisan más lesz tőlünk. Új cím, új játék. A GDC Europe-on már említettem, hogy számos új projekten dolgozik a cég, és ez az egyik a sok közül" - mondta Mike Capps, az Epic elnöke, aki szerint a csapat egy részének már valami másra volt szüksége a Gears of War után.


"Imádjuk a Gearst, egy remek trilógia volt, sok dicséretet kaptunk érte, sok rajongónk lett, és még mindig erősen támogatjuk a Gears of War 3-at. De vannak olyan srácok itt, akik már 2001 óta dolgoznak rajta, és tényleg kell nekik egy kis szünet, hogy valami máson munkálkodjanak" - nyilatkozta Capps, majd hozzátette, hogy kíváncsi lesz, ez a csapat később milyen energiával tud majd visszatérni egy olyan játékhoz, mint a Gears. Amit akár utalásnak is vehetünk.

Az elnök szerint ugyan a játék teljesen más lesz, azért reméli, hogy rögtön lehet majd látni rajta, hogy az Epic csinálta. Ha mégsem így lesz, s a játékosoknak mégsem tetszik majd, akkor komolyan kiábrándul, s elmondása szerint elszakad a játékvilágtól egy pár évre.

"Tényleg idegesek vagyunk miatta. Nem voltunk ennyire idegesek semmi miatt már nagyon régóta" - fejezte be.

13.
13.
p3ti
#7: Úgy értettem hogy a 3. rész után jön 1 kis szünet . De jogos
12.
12.
adye
#11: Ááá az a blade runner feeling zseniális volt a Samaritanba. Osztom a véleményed, én is örülnék ha teljes játékká csiszolnák.
11.
11.
hedzsooo
#8: En is a Samaritan-ra gondoltam egybol, szerintem is tobb lesz abbol egy techdemo-nal! ;) Remelem senki nem banna, ha igazam lenne! :D
10.
10.
kopic
8.
8.
sowsminimal
Üdvözöllek Samaritan :)
7.
7.
Ecetes sajt
#1: Lesz még Gears of War
5.
5.
kopic
Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!!
4.
4.
lolman598
én meg remélem h ez már lesz pcre.sajnálom,hogy a gearst ki kellett hagynom :/
3.
3.
Szbarn
rem vmi science fiction fps lesz :)
2.
2.
drakecsaj
Új cím végre! Kíváncsi vagyok mit ütöttek össze a srácok ha ennyire paráznak a fogadtatás miatt.
1.
1.
p3ti
Új project új kockázat. Sztem jó hogy nem lesz több gow , nagyon szerettem a sorozatot , de ideje lesz vmi új dologra . Én már várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...