Friss The Last of Us látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 8.
  • Videó
Link másolása
Az idei VGA díjátadó ceremónián leplezik le a legújabb PS3-exkluzív címet, a The Last of Ust. A játék hivatalos oldala is frissült az elmúlt órákban, így új képet és bővített videót is megcsodálhatunk belőle. Ugyan nem árul el semmi konkrétumot, de mégis kézzel fogható.

Érdemes ellátogatni a legújabb PlayStation 3-exkluzív játék teaser szájtjára, hiszen két új képet csodálhatunk meg a játékból. Ugyan a screenshot menüpont alatt találtuk őket, de csupán renderképekkel van dolgunk, melyek igen szépen mutatnak majd háttérképként. Mindet megcsodálhatjátok eme szent helyen.

Ismét a NeoGaf fórumozói voltak legleleményesebbek. A másik képen mindjárt az olvasható, hogy "milliók félnek a haláltól és a fertőzéstől". Szóval valamilyen világjárvány bontakozik ki előttünk. Nem lennénk meglepve, ha már megint a zombik lennének a képben - de ez túl sablonos lenne, szombaton minden kiderül majd.

S végül, szintén a The Last of Us oldalán találtuk az alábbi teaser videót, ami a már korábban látott hangyás anyag bővített kiadása. Ők (is) terjesztenék a vírust?

18.
18.
ReNegAdE
Hát sokkal okosabbak most sem lettünk!Azért én bizakodó vagyok!
17.
17.
ReNegAdE
#12: Azért mert sokan szeretik attól még neked nem biztos hogy fog tetszeni,sőt helyesbítem magamat biztosan nem fog tetszeni!Ha nem fogott meg a hangulata szerintem ne is erőltesd!Azért sajnálom mert egy igazán komoly élménnyel lettél szegényebb!
15.
15.
mamgu
#12: Télleg minden rosszindulat nélkül ha te ebbe semmit nem látsz akkor ne is foglalkozz vele nem neked való na, játszál inkább valami fps-el . Felhívom a figyelmedet , hogy az ICO-ban meg a rögzített kamera fog kiakasztani, én meg még csak asse tudom miaza mob de ettől függetlenül a két játék szerintem művészi úgy a kivitelezés mind a sztori de inkább az ICO felé hajlok hogy az jobb .
14.
14.
kalandorklubbja
#13: Játszottam vele, úgyhogy tudom, hogy milyen:) Dehát csodát nevárjunk ennyitől ugyebár. Dehát teszünk egy próbát azt meglássuk
13.
13.
kratos83
#12: Engem a hangulat fogott meg és a kihívás mert nem lesz olyan egyszerű megtalálni azokat a pontokat. HD meg a tv-től is függ meg ha anno játszottál volna vele PS2-ön akkor látnád a különbséget. Az ico meg a colossus két különálló játék nincs összefüggés.
12.
12.
kalandorklubbja
#11: Hali!

Aha, akkor mi olyan jó ebben ajátékban? mindenki ajnározza, de akkor coltaképpen ighazából anniy, hogy szép változatos helyszíneken keresztül el kell jutni a kolosszusokhoz és kinyírni őket?

Az Ico remélem ennél összetettebb.....
11.
11.
Split
#10: Igazából minden kolosszus más-más módon hal meg, és teljesen máshol vannak a gyengepontok. Az első kettő azért olyan, amilyen, hogy belegyere a játékba. De egyébként nincs benne sem mob, sem mellékküldi. A másikra nem tudom a választ.
10.
10.
kalandorklubbja
Hali!

Bocsi az offért: Megvan az Ico és Shadow of the Colossus HD (nem tom mi lett benne a HD na mindegy) PS3-ra... És én a SOTC-val kezdtem, asszem 15 kolosszus van és kb az első fél órában már ki is nyírtam kettőt( a kétlábú buzogányos és a rinocérosz), annyit csináltam hogy követtem a fényt odamentem lenyírbáltam, és nem volt túl élvezetes... Két kérdésem lenne:

1. Ennyiből fog állni a játék, hogy megölök midnen kolosszust ugyanazzal a sablon technikával, nincsnenek mobok egyéb külid semmi? Vagy csak az eleje ilyen?

2. A SOTC az ICO folytatása? Inkább azzal kéne kezdenem?
9.
9.
Ecneb
Ennél semmitmondóbb teaserrel még nem találkoztam, egyetlen értelme, hogy összeugrasztja a kommentelőket :P
8.
8.
roli33
Nem kell félni, ez valami különleges, hátborzongató cucc lesz. Érzem :D
7.
7.
Split
#5: Igazából nekem ettől a hangulattól megy el az életkedvem. Fallout nagyon jó volt, de utánna már valahogy frusztrált ez a kietlen, reménytelen vidék, tele rommal / lommal. Ennyi.
6.
6.
Split
Fallout 3 / Afterfall: Insanity / Borderlands / Rage... folytassam?
5.
5.
DzsungelCsirke
#1: Senki sem mondta hogy zombik lesznek benne, simán lehet még egy Heavy Rain módjára alternatív játék. Még az se biztos hogy FPS lesz...
3.
3.
menjapipaba
#1: Mondj már 3 olyan játékot ami az elmúlt 1-2 évben jött ki, és ilyen típusú
2.
2.
LtK
B*szott nagy hangyák lesznek az ellenségek =D==D
1.
1.
Split
Komolyan mondom, ezt azért már nem hiszem el. Senki nem tanult a második világháborús játékokból?! Most a poszt-apokaliptikus környezet fog kijönni a könyökünkön? (meg a zombik...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...