The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.

Akár idén megjelenhet a The Last of Us-remake

Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy úton van a The Last of Us PlayStation 5-re szabott változata, a pletykák szerint azonban a vártnál korábban, akár idén kézhez kaphatjuk a remake-et.

Frissítve: Újabb arc a The Last of Us-sorozatban

Azt hittük, hogy mostanra teljesen képbe kerültünk a The Last of Us-sorozat színészgárdáját illetően, azonban kiderült, hogy egy-két nevet titokban tartottak a készítők. Nick Offerman közreműködéséről például az egyik kollégája árulkodott.

Neil Druckmann végzett a The Last of Us-sorozattal

Úgy néz ki, hamarosan véget érhet a The Last of Us-sorozat forgatása, az adaptáció író-rendezője, Neil Druckmann ugyanis már elhagyta a forgatást. A játékfranchise atyja ezzel vissza is tért a Naughty Dog csapatához.

The Last of Us-sorozat - jöhet még néhány fotó?

Már nagyban forog a The Last of Us sorozatváltozata Kanadában, és mivel a munkálatok közterületeken zajlanak, egyre több fotót kapunk róluk. Nézzünk meg néhány újabb példányt!

Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.

The Last of Us-sorozat - Druckmann a rendezők közt

Újabb direktort talált az HBO The Last of Us-sorozata, ráadásul nem is kellett messzire menni érte. A Naughty Dog társelnöke és a játékszéria atyja, Neil Druckmann is beül a rendezői székbe.

Elkészült a The Last of Us-sorozat pilotja

Egyre több jel mutat arra, hogy teljesen sínen haladnak a The Last of Us-sorozat munkálatai. A pilotepizódot rendező Kantemir Balagov közösségimédiás posztjai szerint az első rész forgatása már le is zárult.

Tess sem marad ki a The Last of Us-sorozatból

Noha a The Last of Us-sorozat forgatása már kezdetét vette, még mindig szállingóznak az újabb nevek a színészgárda kapcsán: most éppen a Tesst alakító színésznőről hullott le a lepel.