The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

Új stúdiót alapít a The Last of Us és az Uncharted 4 direktora

A Naughty Dog-veterán Bruce Straley öt évvel ezelőtt vonult vissza a játékiparból, ez a döntése azonban nem bizonyult véglegesnek. A Naughty Dog egykori fejese Wildflower Interactive néven alapít új fejlesztőcsapatot.

SGF 2022: Bemutatkozott a The Last of Us: Part I - frissítve!

Beigazolódtak a pletykák, lényegében biztosra vehetjük, hogy jön a The Last of Us első részének remake-je. Az újrázás PS5-re és PC-re is megjelenik.

Egyre valószínűbb, hogy karácsonykor érkezik a The Last of Us remake

Mára szinte nyílt titok, hogy a Naughty Dog műhelyében már javában készül a The Last of Us PlayStation 5-re szánt remake-je. Egyre több ipari bennfentes állítja azt, hogy a játék még idén megjelenhet.

Lesifotó és videó a The Last of Us forgatásáról

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása. A stáb a minap ismét Calgary utcáin vett fel néhány jelenetet, ezt látva pedig néhány élesszemű helybéli gyorsan elő is kapta a mobilkamerát.

Csak jövőre jön a The Last of Us-sorozat

Aki esetleg abban bízott, hogy még idén műsorra tűzheti az HBO a The Last of Us-sorozatát, csalódni fog: a csatorna tartalomért felelős igazgatója jelentette ki, hogy a premierre csak jövőre kerülhet sor.

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.

Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.

Akár idén megjelenhet a The Last of Us-remake

Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy úton van a The Last of Us PlayStation 5-re szabott változata, a pletykák szerint azonban a vártnál korábban, akár idén kézhez kaphatjuk a remake-et.