Készül a GTR harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 9.
  • Bejelentés
A szimulátorrajongók kedvence visszatér, ráadásul úgy néz ki, a folytatást a SimBin fejleszti, és nem a Need for Speed: Shifttel bohóckodó Slightly Mad Studios. Egyelőre ez mind, amit tudunk, a SimBin szerint jövő héten jönnek az első információk és részletek a GTR harmadik részéről.

A svéd SimBin első sikerjátéka a 2005-ös GTR volt, a srácokat azóta a legmegbecsültebb szimulátorfejlesztők között tartjuk számon. Miután a SimBin átnyergelt a Race-sorozatra, a GTR második részét a londoni Slightly Mad Studios készítette el, ők viszont azóta a Need of Speed-széria munkálatainál működnek közre, illetve belevágtak a Project Cars nevű projektjükbe is, így nem igazán lehetett tudni, mikor tér vissza a GTR-széria.

Hát most. A SimBin bejelentette, hogy készül a GTR 3, s bár a játékról egyelőre semmit nem tudunk, egy csakugyan semmitmondó teaser szájtot azért fellőtt a brigád. A fentiek alapján feltételezhető, hogy megint a SimBin hegeszti majd a játékot, amiről csak december 15-én árul el bővebb információkat. Az megint nem világos, hogy PC-exkluzív marad-e a GTR, vagy multiplatform folytatást fogunk kapni.

10.
rapapa
hát, a race pro után én semmi jót nem várok, azok után, hogy volt képük azt a xarrakást kiadni, amiről ráadásul ők maguk állították, hogy az eddigi legjobb játékuk
9.
Blyan000
#4: Ahogy az első rész is, meg a GT Legends, meg a Race sorozat, szóval mind vérbeli szimulátor. ezért nem is értem a bevezetőt.
No mindegy, viszont egyetértek, remélem nem csak egy hülye portolás készül, mert az gáz lenne.
8.
bledzer
Éljen a SimBin ÉÉÉÉÉLJEEEEENNNN yeeehaaaa:D:D
7.
mysterion
#6: Szimulátort PC-n minimum kormánnyal, de inkább minimum G25/27-el, vagy akinek futja még jobbra, az azzal... És igen, PS3 kezeli, Box meg nem. Fanatecet tudtommal igen, de az meg már megint másik árkategória.
Semmi bajom joypaddal, énis sokat használom PC-n, szimulátorral is próbáltam, semmi baj vele. De tudjuk, sokéves tapasztalat, hogy milyenné válik az a játék, ahol nem a PC a fő platform. :(
6.
ikaralyos01
#4: "a szimulátoros vonásokat meg nagyjából és egészében ki is gyomlálnák belőle, szem előtt tartva a joypados irányíthatóságot..." Szerinted a billentyűzet alkalmasabb szimulátorozásra mint az analóg joypad?? :D És szerinted a PS3 nem kezeli az összes Logitec és egyéb márkájú profi kormányt? :D Minden PC-s örülne egy silány GT5 portnak ;)
5.
mysterion
Közben meglestem a teaser oldalt is... A hangok egész életszerűek (azt írja ugye, hogy minden hangeffekt a játékból származik), viszont a képrészletek eléggé lehangolóak. Eltelt 7 év, itt van nekünk a remek dx11, és amennyire látszik, ugyanazt a gyenge grafikus motort erőltetik, foltozgatják. Az egyetlen fejlődés a poligonszámokban mutatkozik meg, vagy némely részletekben még ott sem... Nem lételemem a csilli-villi grafika, főleg egy szimulátornál nem, de azért a kibontott és megmoddolt nfs shift1 óta láthatjuk, hogy mit lehet kihozni egy majdnemszimulátorból is. És akkor a shift2 féle éjjeli árnyékokat még nem is említettem...
4.
mysterion
#2: Jól tudod, a GTR2 is SimBin termék, jóval később vált csak ki belőlük az "SMS" nevű formáció.
Ami a hír végét illeti, csak remélni tudom, hogy nem lesz multiplatform a folytatás. Az egyenlő lenne azzal, hogy a PC-verzió csak egy silány portolás lenne, a szimulátoros vonásokat meg nagyjából és egészében ki is gyomlálnák belőle, szem előtt tartva a joypados irányíthatóságot...
3.
shorty123
de az biztos hogy már 2010 márciusban bejelentették a gtr3-at,csak azóta nem volt semmi hír felőlük ez ügyben
2.
shorty123
sztem a gtr2-t is a simbin csinálta, csak később elmentek a fejlesztők NFS-t csinálni (de lehet h tévedek)
1.
Matt8888
jónak tűnik meglátjuk milyen lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...