VGA 2011: Bemutatkozik a The Last of Us

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
Végre hivatalosan is lehullt a lepel a PlayStation 3 legújabb exkluzív játékáról, amit a Naughty Dog szállít majd, és ami afféle I Am Legend beütésű túlélő horror lesz. Figyelem, az itt látható trailer a The Last of Us motorjával készült, és a játék még az Uncharted 3-nál is sokkal szebb!

Nem véletlenül az Uncharted 3-ban rejtettek el a The Last of Usra vonatkozóan utalásokat, hiszen a játékot a Naughty Dog fejleszti. A trailer - ami teljesen a cím motorjával készült - alapján túlélő horrorral van dolgunk, amiben egy nagyváros utolsó túlélőit alakítjuk; láthatóan még a gyilkos gombafaj is stimmel, ami áldozatainak a testében telepszik meg, és - itt - mutánssá változtatja őket.

41.
41.
Cuppak
Ez trailer volt. :D, a játékból még nem láttunk gameplay felvételt szóval nem fogom elbízni magamat, btw a háznak a textúrái picit kidolgozatlanok.
40.
40.
Type R
nagyon szép! ez kb közel a csúcsot hozza ki a gépből. vááá ezek után milyen lesz a ps4 vagy majd az 5...:O valóban itt kopogtat már az ajtón egy komoly high tech áttörés. ilyenkor az egyik szemem sír a másik örül... jó dolog a látvány valós fizika stb ,de ha választhatnék ,hogy ezzel toljam egy napig vagy egy eredeti mortal1 ,killer ,vagy tök mind1 játéktermi géppel és tonnaszám szórjam be a régi huszasokat ,hát nem sokat filóznék ez utóbbi javára:))
39.
39.
kopic
#34: Állítólag már 2 éve készül a game! Úgyhogy sztem már 2012 végén megjelenik!
38.
38.
simon 555
#32: Most már én is kezdem azt hinni,hogy mást nem tudsz csak trollkodni:D
Na meg nem írni...
Ne mond már nekem,hogy a DL-DVD még sokáig húzni fogja.Nevetséges.Már rég elavult technológia.A fejlesztők is rengeteget panaszkodnak,hogy nincs helyük egyszerűen.Már most 4 lemezen jönnek a komolyabb játékok Xboxra, akkor mi lesz amikor megjelenik a következő Xbox és még mindig azt használná?Mennyi lemezen fognak jönni a következő generációs játékok?Azok már agyon tömörítve is 5-6 lemezre jönnének míg BD-n kényelmesen elférne 1 lemezen vagy max 2-őn(tudtommal már van 100 GB-os BD is szal simán meg lehet az 1 is)
Szóval egyáltalán nem halott a BD.Most kezd virágozni.Egyre több embernek van HD tv-je a fejletlenebb országokban is,a BD filmek ára már nevetségesen alacsony és a fejlett országokban meg nagyon is virágzik a BD filmek piaca.Na meg a fejlesztőknek is sok fáradalmat megspórol mivel nem kell a tömörítéssel foglalkozni ami plusz pénz és rontja a játék képi világát is.
37.
37.
Motörhead
#35: A Will csákó le vesz az értékéből de amúgy nézhető még blu brayon is.Szerintem.
36.
36.
Rolandcska
A Naugthy dogban szerintem eddig még senki sem csalódott, ha csak megnézzük a Crash Bandicootokat(régi szép idők) illetve az új király az Uncharted sorozat. Legyen olyan jó ,mint az Uncharted 1 és akkor már nyert ügyük van ,de ha olyan jó lesz ,mint a 2 akkor már teljes siker. Emlékszem mikor megláttam az Uncharted 1 trailerét és mondta egyik ismerősöm ,hogy ez ütni fogja a Tomb Raidert, elöszőr csak mosolyogtam ,de amióta kipörgettem azóta kedvem nincs a Tomb Radierekhez, bár az új játékra kíváncsi leszek. Jó játék lesz ez is.
35.
35.
Motörhead
Nekem első flashra tiszta Dead ISLAND és a Will Smith féle Legenda vagyok című film!Nem több!
34.
34.
ahh, szééép :)
még megvan a ps3, akkor ezt még megvárom. remélem hamar jön, nem a generáció végére hagyják a megjelenést. :D
szerintem az új box adathordozója vagy netes lesz, vagy valami memóra kártya lesz hozzá - és telepithető a belső vinyóra.
de az biztos hogy nem blu-ray, és nem is dl-dvd vagy hd-dvd. :)
33.
33.
Robbie17
#32: Te egyáltalán elolvastad hogy mit írtam? trololol
32.
32.
dzsiádzsó
#31: Ne haragudj de kicsit idegesítő ez az Xbox blurajos lesz baromság még mindig létezik emberek fejében.
Jó lenne már kicsit kinőni ebből az analfa ps fanboy baromságból, ezt anno ők találták ki, kb az ő szintjük is.
Ott HD DVD amit nem kell licenszelni az MS-nek, jelenleg még a nyomorék DX se tudja megszerezni (vagy akarja a) a Sony, és ott szenved az OpenGL-el. Nem éppen majmolják egymást licenszét a srácok ha még nem tűnt volna fel!
NA most ki az a gyagya aki anno kitalálta, hogy blurajt meg fogja venni az MS amikor semmi. de semmi szüksége nincs rá! Már rég halott bluraj filmek piaca is, az se jött be, ugyanolyan bukás mint lesz a 3d, vagy már most az!
30.
30.
dzsiádzsó
Nem kicsit lovagolja meg a mostanában blockbuster filmeket, de ez van hát.. Végülis jónak ígérkezik, meg lesz is rá igény.
29.
29.
Dragonborn
Eddig nem vártam sokat ettől de most hogy láttam a trailert és a NAUGHTY DOG fejleszti a jövő év egyik legjobban várt címe.
28.
28.
kopic
#26: Én nem kicsit, hanem nagyon irigy vagyok a PS3 tulajokra!
27.
27.
menjapipaba
A csajszi benne nagyon hasonlít Ellen Page-re :D
25.
25.
Vurgi
Pajkos Kutyá-ék nagyon tudnak valamit! :D
24.
24.
pettung
Brutálisan kegyetlenül zsirkirály lesz :D Nem találok szavakat , kénytelen leszek beszerezni egy PS3-at
21.
21.
kopic
IGN: Naughty Dog has posted more details...

"Abandoned cities reclaimed by nature. A population decimated by a modern plague. Survivors are killing each other for food, weapons; whatever they can get their hands on.

Joel, a brutal survivor, and Ellie, a brave young teenage girl who is wise beyond her years, must work together if they hope to survive their journey across the US." :)
19.
19.
kopic
#6: Hát például azért mert a Naughty Dog a Sonyihoz tartozik! Sajnos!
18.
18.
kopic
#17: Kéne egy PS3 is lassan!:)
17.
17.
kopic
Hát ez tényleg fenomenálisan néz ki! Leesett az állam! Egy bajom van az egésszel: PS3 EXKLUZÍV lesz!!!!!!:(:(:( A k*rva életbe! Az ilyesfajta játékokat pedig nagyon csípem! Tuti hogy atom király játék lesz ez is, mint az összes többi Naughty Dog játék!
16.
16.
Tacskoexe
Jézusom, nem hiszem el hogy még többet ki tudtak hozni a PS-ből!!!! Ez eszméletlen hangulatosan néz ki annak ellenére hogy már herótom van a zombiktól :D
15.
15.
roli33
Ez egyszerűen elképesztő! Már az első teaser után arra gondoltam, hogy ez valami nagyon komoly cucc lesz, hát úgy néz ki tényleg az lesz. Ja igen, és ilyen grafikát PS3-on?? Kezdem elhinni én is, aki már a köv. generációs konzolt várja, hogy még a PS3-ban is rengeteg erő lakozik.
14.
14.
sleki666
Ez nagyon komolynak ígérkezik!
13.
13.
menjapipaba
#8: Első sorban PC-re gondoltam:)
12.
12.
Gorre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...