VGA 2011: Az első Rainbow 6: Patriots előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
A 2013-ban érkező Rainbow 6: Patriotsról ugyan már érkezett egy videó, az azonban nem igazi előzetes volt, hanem egy target render anyag, amit a fejlesztés során készítettek maguknak a Ubisoft srácai. Az első trailer most érkezett meg, és bár sok mindent nem mutat, de kedvcsinálónak több, mint kiváló.

A Rainbow 6: Patriots története szerint egy amerikai terroristacsoport ellen kell felvennünk a kesztyűt a Szivárvány Hatossal, akik - ki nem találnátok - az Egyesült Államok bankárvilága ellen indítanak merényletsorozatot. Az első áldozat utolsó perceit az első előzetes mutatja be - a megjelenés 2013-ban várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
simon 555
#9: mind a hírben mind pedig a videó végén ott van a PC,PS3 és Xbox360 platformnak megjelölve szóval tuti,hogy még erre a genre jön.
11.
11.
KeXxX
Van ennél gyönyörűbb grafika? 2013 még nagyon de nagyooooooooon messze van. De a trailer-ben sajnáltam a csávót :S Viszont a robbanás effekt kurva gyönyörű volt.
9.
9.
ata01
val szin nextre jön majd ki
nálam ez a game sorozat a legtutibb
8.
8.
metercsiken
Szépnek szép, csak még ku..ára messze van! : )
7.
7.
McDuff
sztem nagyon korán ellőtték ezt a puskaport,elodáztam volna én még ezt a bejelentést...most itt felspannoltak mindenkit,holott még rohadt sokat kell rá várni,plussz még sztem késni is fog...
6.
6.
The Lone Drow
#1: Ugyan így érzek, csak én egy Thief 4 bejelentést vártam :)
5.
5.
p3ti
Az nem semmi :DD Durva a trailer . Már nagyon rég óta várok egy új rainbowsra , imádom a sorozatot
1.
1.
Slik
na már csak egy új Splinter Cell bejelentés kell és boldog leszek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...