Gotham City Impostors - várnak a denevérek

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 13.
  • Videó
A legújabb trailer a konzolos bétateszt előtt tapossa ki az utat, mely december 15-én veszi kezdetét PSN-en és Xbox Live-on. Ezúttal a Batman-követők főhadiszállására látogathatunk el, igazi játékmeneti pillanatokat vehetünk szemügyre. Gotham City önjelölt igazságosztói nem fognak unatkozni.

Miután a PC-s béta már elindult, ezúttal a konzolosokon a világ szembe, hogy a 12 fős multiplayer csatákat kipróbálják. Az ő bétájuk december 15-től veszi kezdetét és egészen december 20-ig tart majd. Ha érdekel a lehetőség, regisztrálj a játék hivatalos oldalán! A Gotham City Impostors januárban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra letölthető formában, a csaták a városban zajlanak, rögtönzött fegyverek és kütyük széles tárházát vethetjük be a cél érdekében. Lássuk, hogy hol rejtőznek Batman hívei!

8.
drakomen
Hihetetlen h mennyi mindent kitudnak hozni az XX éves Batman-ből :D Ez a játék kellő képen felcsigázott már az ötletes trailereivel. Most meg ez :D Awesome! A legjobb az egészbe hogy semmilyen kapzsi vállalat nem érte útól a fejlesztőket így a három főbb platformon egyaránt élvezhetjük :D
6.
giga321
Háttérben a csávó XD doboz a fején , nagyon vicces. Zene ki..szott jó alatta.
4.
nero66
#3: Sokkal jobb lesz!!! :DDD

Én már nagyon várom :D
3.
kebi90
Valami olyasmire kell számítani mint a Battlefield Heroes? :) Mert, akkor hidegen hagy :D
2.
Grand Hustle President
Nagyon király játéknak ígérkezik!
1.
McDuff
és hol van itt a Gotham City már nem azért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...