Már két éve készül a The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem apad el az információáramlás a The Last of Us kapcsán. A Naughty Dog csapata kétfelé oszlott mikor elkezdtek dolgozni a legújabb PS3-exkluzív címen. Ennek már két éve, de az Uncharted 3 végeztével már mindenki a The Last of Us-on izzad. Nem volt könnyű titokban tartani a játékot.

Neil Druckmann megerősítette a Naughty Dog Twitter-csatornáján, hogy a játék fejlesztése már két éve tart, a stúdió berkein belül egy második csapat munkálkodik rajta. Elmondásuk szerint már megérett a brigád arra, hogy "csak felnőtteknek" besorolású játékot tegyen le az asztalra, Christophe Balestra társelnök szerint a közönség is egy új irányt vár tőlük. A Naughty Dog immáron párhuzamosan dolgozik az Uncharted 3 támogatásán és a The Last of Us-on.

"Meglepett minket, hogy titokban tudtuk tartani, mert egy második csapat két éve dolgozik a játékon, s már tippeket is adtunk a játékosoknak. Senki sem tudta, hogy a Naughty Dog mire készül. Ez igen durva. Minden egyes lépésnél, amikor frissítettük a honlapot, féltünk, hogy kiszivárogtatunk valamit (...). Christophe azt mondta, nagyon fontos számunkra, hogy fenntartsuk a titkot. Azt hiszem, példa nélküli a videojáték-iparban, hogy ez ilyen sokáig sikerült."

A fejlesztők nem hajlandóak új információkat közölni a játékról, csupán azt tanácsolják, hogy pörgessük át újra és újra az első trailert, rengeteg nyomot találhatunk arra nézve, hogy miről szól a The Last of Us. Megjelenési dátum még nincs, ám a USA Today jelentése szerint 2012 végén vagy 2013 elején láthat napvilágot a játék.

20.
20.
adye
19.
19.
LtK
#5: Mond el nekünk melyik akkor a NAGYON KIRÁLY JÁTÉK ha szerinted az Uncharted, a God of War és a Killzone is csak JÓ. Megakarjuk érteni ezt a különleges elmét. Hozzáteszem biztosan azért kapnak kimagasló pontokat,azért vannak oda értük emberek milliói, mert csak JÓk és semmi több. Senki se tudja, hogy mitől döglik a légy csak is te. A te véleményed mind felett!
18.
18.
Papus
Nagyon nem szeretem az exkluzív címeket.Felőlem mehetne a gears meg az Alan Wake ps-re,ők meg adhatnának nekünk Uncharted-et és Last of Us-t....
17.
17.
ReNegAdE
#8: http://3.bp.blogspot.com/-yJbRxgO0xMg/TWNS2BZF8VI/AAAAAAAAABk/UcWal8vQVWA/s1600/Picard+Facepalm.jpg
16.
16.
#8: Ha nem vennéd észre te vagy itt az egyetlen troll! Szinte mindenki mást mond, mint amit te!
15.
15.
#3: Ha valami az erőssége a PS3-nak, az pont a sok jó minőségi exkluzív cím!
14.
14.
ReNegAdE
#11: A MAG-al egyetértek,de a Heavenly Sword és a Ratchet sorozat nagyon faxa kis címek!
13.
13.
Vurgi
#8: Nem tudom, hogy te hol látsz trollkodást Netsu kommentjében.. világosíts fel kérlek! Számtalan gameroldal van még a GK-n kívül, és szerintem ott is ugyanígy értékelték a PS-cuccokat. Ezek egytől-egyig k*rva jó játékok, és ez sem lesz másként, elég ha annyit mondok, hogy Naughty Dog. Szóval your argument is invalid!
12.
12.
Ecneb
#3: Akkor érteném meg a hülyeségeidet, ha neked nem lenne PS-ed. Így viszon csöndben maradnék a helyedben...
11.
11.
kopic
#4: Hát ezekből én nem írtam volna be jó exkluzívoknak: MAG, Heavnly Sword, Ratchet and Clank
10.
10.
Rolandcska
Nem csak felsoroltam ,de ezekkel játszottam és ezek számomra ,mind lehengerlő élményt nyújtottak. Xboxon meg jó volt a Gears of war és a Mass effect ,míg nem jött psre. PSnél még az volt a másik jó dolog, hogy nyomtam a géppel 5-10 órákat néha haverokkal és nem kellett félnem ,hogy felgyullad a gép ,mint két xbox előtte. Viszont mind két gép nagyon jó ,de ízlések. Nem vagy PS fanboy, csak ki próbáltam mind kettőt és ez áll hozzám közelebb.
9.
9.
#5: Nyilván a te egyéni véleményed a mérvadó, azért mert neked csalódás volt...
8.
8.
dzsiádzsó
#6: Trollkodjál nyugodtan, erre csak annyit mondanék nézd meg eme remek címek mellett mi lett 150 milliós egykori piacból, a fos megsülő xbox melett, úgy gondolom ez többet mond minden lefizetett újságnál aki 80% bök a supermario2d-re is.
De nem tudom ez, hogy kacsolódik ahhoz amit eredetileg írtam erről a játékról, de ti biztos ;)
7.
7.
vaszika
#3: Akkor mondjal dobozra tobb es jobb exclusiv cim-et!
6.
6.
Netsu
#5: Végül is az összes exkluzív értékelési átlaga Gamerankingsből kiindulva kb. 80-85%-ra jön ki, de biztos igazad van, csupa szar játék van PS-re, míg Boxon minden király. (Tudom, ezt nem mondtad, ezt csak én tettem hozzá.)
5.
5.
dzsiádzsó
#4: Te felsoroltad az exkluziv címeket, amik nem egyenlők a JÓ CÍMEKKEL, nagy különbség! Nem fogom most itt fanboy vitába belemenni, nekem nem hiszel olvasgass ezekről a remek játékokról teszteket, GT5 meg kb legnagyobb csalódás volt számomra ami a sorozattal történhetett, főleg a 4 után, szóval kr gőzért...
4.
4.
Rolandcska
Nem sok jó exkluzív játékvan psn? Te miről beszélsz? Undcarted, Gran Turismo, Heavy Rain, God of war, Little big planet, Infamous, Heavnly sword, Killzone, Metal Gear Solid, MAG, Resistance, Ratchet and Clank és még sorolhatnám tovább...
3.
3.
dzsiádzsó
Mondjuk minden komolyabb cím legalább 3 évig készül, és 1 évvel megjelenés előtt semmit nem hallani róla. Nem sok jó exkluzív cím jutott a ps-nek idáig, viszont a hype kezdi megfojtani ezt a kis remek reményekkel megáldott játékocskát. Remélem nem ez a majmolás fog menni végig, mert epic csalódás lesz a vége!
2.
2.
deviques
Példa nélküli, mi? És a StarCraft 2 annak idején?
1.
1.
Ghard
Tényleg hiányzik egy igazán komoly és minőségi zombis játék,nem is lehetne ez jobb csapat kezében mint a Naughty.
Azért remélem a példa nélküli titoktartásra rácáfol a Valve =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...