Új grafikai stílussal jön a Sorcery

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 15.
  • Hír
Link másolása
Alig ad életjeleket magáról a PS Move-támogatással megáldott Sorcery, pedig az egyik legígéretesebb mozgásérzékelős címmel van dolgunk PS3-on. A fejlesztők azóta sem unatkoztak, jelentősen átírták a játék alatt domborító vizuális stílust. Lássuk, hogy hova jutottak!

A Sorceryt még a 2010-es E3-on mutatta be a Sony, azóta szinte síri csend honol a projekt felől, az új látnivalókra is másfél évet kellett várni. Ahogy az látható, a grafikai stílus jelentős változáson ment keresztül, sokkal világosabb és színesebb lett az összkép, valamint nyitott tereken is megfordulhatunk majd mágusunkkal. Az irányítás remélhetőleg nem változott, a Move fagyija maga a varázspálcánk: ennek segítségével rajzolhatjuk magunk elé a kívánt hókuszpókuszt. A játék a tervek szerint 2012 tavaszán landol a boltok polcain.

10.
10.
Cooper911
#2: Persze aztán valamelyik ellenfél benyögi hogy "Capitulatus" aztán vehetsz új kontrollert :D
9.
9.
D5000
Na végre! Jó rég hallottunk róla. Remélem ennyi fejlesztés után jó lesz, mert a move nagyon nincsen még kihasználva!!!!
8.
8.
wigyory
Jaja, HEMI 6.4 V8-moci-465-Horse Power.
7.
7.
giga321
XD 3,4,5,6 komment: XD HP Èn Harry Potterre gondoltam. XD de tetszettek a találgatások.
5.
5.
ZsupiDav
#2: Jaja! Csak az EA elcseszte, hogy nem használta ki a lehetőségeket, amit a Move kínált (inkább a Kinectel foglalkoztak teljesen feleslegesen). Mivel ők nem, ezért a Sony kihasználta a jelenleg is tartó (igaz kicsit enyhülő) varázsőrületet. Szerintem nem kell sokat várni egy kardozós/lézerkardos/középkori játékra sem, mivel ezek még rejtenek új lehetőséget a Move számára. Jól tették, hogy meglépték, remélem sikeres lesz és az EA, valamint azt az érdekes SW játékot fejlesztő csapat elgondolkodnak egy kicsit, hogy mért nem ők léptek először. Nem sajnálom a Kinect-től, de mint PS3 tulaj elviseltem volna én is hasonlót (amit ezek szerint megkaphatok).
1.
1.
sleki666
Volt régen egy Black and White nevű játék, ott az egérrel kellett alakzatokat rajzolni a képernyőre és az hozott elő különféle varázslatokat. Itt is valami hasonló lesz szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...