Népszerű az APB: Reloaded

  • Írta: InGen
  • 2011. december 16.
  • Biznisz
Link másolása
Az All Points Bulletin valószínűleg az MMO-korszak egyik legnagyobb bukásaként vonult be történelembe, nem csoda, hogy szinte a megjelenés után rögtön leállították. A Realtime World játékának fejlesztését átvette a Gamersfirst, és freemium programként jelentette meg újra.

Az All Points Bulletin jelentősen átdolgozott, feljavított és ésszerűsített verziója úgy tűnik, hogy népszerű a játékosok körében, hiszen a Gamersfirst által APB: Reloaded néven kiadott anyag már 3 millió regisztrált felhasználónál jár. Ami körülbelül 3 millióval több, mint amivel az eredeti APB szégyenkezhetett.

Az APB: Reloaded az úgynevezett freemium kategóriában indul: a Steamről bárki ingyen beszerezheti és elkezdhet játszani, ám később a további prémium tartalmakért már pénzt kér a kiadó. Ezen kívül alapól meg lehet vásárolni egy dobozos prémium kiadást is - bár ez egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.

Aki esetleg próbálta mindkét verziót: kíváncsiak vagyunk a véleményekre! Mennyivel lett jobb?

13.
13.
DaSy112
Régen sokat áradoztak róla forumokon hogy milyen jó meg minden... Aztán mikor kijött a Free akkor én is felmentem ,gondoltam hogy megnézem ha már ilyen jókat mondnak róla. Felmentem , megcsináltam a karakterem ,beléptem... és arra lettem csak figyelmes hogy minden egyes kőrvolnal és árnyék volnal piros volt... Utána körülnéztem neten ennek és semmit nem találtam róla... De igazából a Játék maga jól futott csak a piros kőrvonalaktól nem lehetett tisztán játszani...
12.
12.
APB:(
Segítsetek légyszi, elinítom a játékot, és mikor be akarok jelentkezni error code:10010-et írja ki
hogy elirtam valamit de nem
az oldalon felenged de a játékra már nem, baromira idegesítő mert már régóta leszerettem volna tölteni az APB-t. A www.gamersfirst.com oldálán regeltem és töltöttem is le
ha tudtok segítsetek
a válaszokat előre is köszönöm:)
11.
11.
Adamknight
Nem tudom, hogy miért, de én más játékosokkal se nagyon találkoztam, amikor még játszottam anno a nyáron.
10.
10.
Game Fan
#5: Elmondom nektek hogy ehhez a játékhoz többségében nem processzor kell hanem piszok mennyiségű RAM. Mivel a sok egyedi csóka aki rohangál, egyedi kocsi ami egy egy districtben van.. na az piszkosul felemészti a ramot, ha ezekkel találkozol egyszer is találkozol akkor is betölti a ramba a textúrát... Ezzel nem lehet mit csinálni eszi mint az állat. 4 GB-t alatt nem is érdemes próbálkozni. Sőt még ez kevés neki. Lehet piszok videókarid meg second gen i7-d ha nincsen csak 4 Gb ramod... cseszheted. Nem a motorral van a gond hanem a sok egyedi cuccal. Én személy szerint jelenleg is játszok ezzel, nos hagy némi kívánnivalót maga után.

Először is valóban a csalás elleni védelem az 0 a szó szoros értelmében. Nagyon sokan csalnak benne ezt tapasztalom.

Másodszor piszkosul érzékeny a laggra. Hiába van 40/20 mb-es netem amit ki sem használ teljes egészében ha csak egy kicsit valami megzavarja egyből laggol. Ez nagyon idegesítő hiába mondta azt a gamersfirst hogy megszűnt a szerveroldali lag. A nagy lócitromot!

Irányítás... Höhö Fizika az nincs. :D Elég asszem ennyit mondani.

Az hogy a játék a maga nevében free az tényleg csak a nagyon alap free-t jelenti. Személy szerint akinek megvan akár a legolcsóbb Prem fegyó is azt egyszerűen nem lehet megállítani free-s cucokkal...

Matchmakeing. Hát piszok irreális. Csinálhatok neki bármit sosem tudok magammal egy szintű csapatot, vagy ellenfelet kifogni. Idegesítő.

Jó pont talán a személyre szabhatóság. Na azt nem érheti semmilyen panasz abszolút mértékben! Itt nem is annyira lényeg hogy valaki free-s vagy sem teléjesen jól be lehet állítani mindent!

Asszem mindent leírtam a saját bevallásom szerint! Adios!
9.
9.
Necreon
A játék ugyan az, csak csak most már nem percdíjas...
8.
8.
Vincenzo
Még anno, amikor először bejelentették, akkor az általam egyik legjobban várt játék volt. Aztán megjelenés előtt néztem belőle pár videót és teljesen elkeserített amit láttam. Aztán most, hogy ingyenes lett, egyik lakótársam úgydöntött kipróbálja, úgyhogy beültem mellé a gép elé és figyeltem, hogy milyen lett a játék. A karakterszerkesztő továbbra is nagyon jó, viszont itt véget is ér a pozitívumok sora. A játéknak irreálisan nagy gépigénye van(ok, laptopon próbáltuk, de nem a legrosszabb konfiggal), állandóan szaggat és még laggol is, holott alíg van pár ember a szerveren. A küldetések unalmasak, menj ide, nyomd meg az E gombot, menj át a város másik égére, megint nyomd meg az E-t, nyertél, néha egy kis tűzharccal fűszerezve. Az autók irányítása förtelmes, olyan mint ha fél-egy másodperces késéssel érzékelné a lenyomott gombot. A város teljesen élettelen és kihalt, alíg látni gyalogosokat vagy forgalmat az utcákon. Az épületek modellje és textúrái gagyik, üresek, unalmasak. A város eszméletlen pici, mégis amikor egy-egy districtet kell betöltenie, rengeteget tölt a játék. Ami még nagyon idegesítő például, hogy ahhoz, hogy egy ruhadarabot felvegyél, legalább 2-3 viszonylag hosszú töltőképernyőt kell végigvárnod. Röviden és tömören: továbbra sem jó a játék!
6.
6.
giga321
#3: Nekem is egyből ki szúrta a szemem XD. Nagyon helyes.
5.
5.
Darox
Ha még egyszer erről a játékról hallok felkötöm magam... Anno még a régi zárt bétájába behítvtak, de akadt, meg fél pálya hiányzott. Gyenge volt a gépem. Késöbb karácsonyra vettem egy új processzort kizárólag ez a játék miatt. Bétának már persze vége volt. Késöbb mikor megtudtam hogy ingyenes lesz, örültem, hogy milyen jó lesz. Bekerültem ennek is a zárt bétájába. Tapasztalat: Akadt mint a rohadás, szarabb volt mint a régi. Aztán mikor megjelent a rendes teljes verziója ennek, akkor is szar volt. Megnéztem pár hete, még mindig nem megy. Máshol is írják hogy brutálisan emészti a gépet. Ha netán annyira szép lenne akkor jó' van, legyen ekkora gépigénye. De ilyen kínézet mellett ez már irreális. GTA IV jobban fut. Ez meg Lowest-en akad. Hogy hogyan csinálták ezt, azt nem tudom, főleg mivel elvileg UE3-as, ami pont hogy jól összerakott...
4.
4.
mdr88
#1: nem kell hozzá kis paks....

egy nagy baja van a játéknak szinte nincs olyan játékos a szerereken aki ne csalna :D
3.
3.
robi009
őkis tudják mi a jó : ac pulcsi :D
2.
2.
simon 555
milyen a gépigénye?annyira csak nem lehet durva.
1.
1.
pjoco
csak kár hogy paks kell hozzá! pedig jó lenne tolni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...