TrackMania 2: Canyon - így játszotok Ti

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 16.
  • Videó
Link másolása
A Nadeo fizikától teljesen távol álló TrackMania 2-je igen tekintélyes felhasználói bázist tudhat magáénak, a fejlesztőknek már nem is kell nagyon megerőltetniük magát az újabb tartalmakért, elvégre a rajongók ezt a terhet többszörösen is leveszik a vállukról. Erre hívja fel a figyelmet az új videó.

Ősszel jelent meg a TrackMania igazi folytatása, mely sok tekintetben továbbfejlődött a zseniális első rész óta, főleg az online rész. Nekünk is bejött az a tudat, hogy saját kreativitásunkkal igazán ütős és baromira elszállt pályákat készíthetünk a közösség legnagyobb örömére, sok kellemes percet vagy éppen megdönthetetlen rekordokat hozott magával a játék. A Nadeo mintegy tiszteletadásként a rajongói ötletekből merítve dobta össze a Canyon új trailerét. Még nem próbáltad? Nagy baj. Kiderül, miért olyan vicces egy bevásárlókocsit irányítani! Köszönjük, giga321!

6.
6.
Motig
#2: na akkor megéri meg venni mert nem lesz a chat tele bazdmegolásal meg kurva anyázásal...(az hogy még cheater is voltam már csak extra..)
5.
5.
erasmus
Hát szerintem olyan sokan nem vették meg, a többség csak a sima time attackos szervereken lóg a jó kis körversenyes szerverek konganak az ürességtől sajnos, ezért is nem játszom mostanság :(.
4.
4.
Cooper911
Az a babakocsis papirfalas cockpit nagyon állat :D
3.
3.
gamerman15
ez hatalmas.szó szerint.:D
2.
2.
Hehe, jó kis videó lett. Sajnos a hazai játékosok még nagyon kis számban vannak jelen (asszem nincs magyar 300 se). Egyébként a játék rohadt jó, de kicsit csalódtam, mert az ígéretek ellenére nekem egyáltalán nem tűnik "igazi új résznek", a grafikát kivéve szinte semmi nem változott. (Jó persze, kaptunk egy új környezetet, de az nem elég.)
1.
1.
giga321
Nincs mit. Ez a unkám ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...