TrackMania 2: Canyon PC

A méltán népszerű TrackMania-sorozat első igazi folytatása, amely megérdemelten viseli a megkülönböztető kettes számot.
1402589709

Napi WTF: Így nézne ki egy autóverseny a Holdon

A Hold, melyet majdnem minden nap látunk az égen, egyharmad akkora mint a Föld, de a gravitációs vonzása mindössze hatoda a miénknek. Ennek köszönhető, hogy a videón látható járművek keréktapadása lecsökkent picit.
1324062053

TrackMania 2: Canyon - így játszotok Ti

A Nadeo fizikától teljesen távol álló TrackMania 2-je igen tekintélyes felhasználói bázist tudhat magáénak, a fejlesztőknek már nem is kell nagyon megerőltetniük magát az újabb tartalmakért, elvégre a rajongók ezt a terhet többszörösen is leveszik a vállukról. Erre hívja fel a figyelmet az új videó.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1317035724

TrackMania 2: Canyon teszt

Van, amikor fittyet hányunk a fizikára, s csupán a sebesség, a minél hihetetlenebb kaszkadőrmutatványok és a legjobb időeredmény elérése a cél. A TrackMania pont ezt kínálja évek óta, több mellékutat bejárva már, de az igazi folytatás most érkezett meg digitális formában, csak PC-re. S még mindig olyan, mint a drog.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1314453658

TrackMania 2: Canyon - hass, alkoss, gyarapíts!

Szeptember közepén egy régi ismerős teszi ismét a tiszteletét az arcade autós címek felhozatalában: a TrackMania mindig is a masszív méreteiről és a felhasználói tartalmáról volt híres. Új köntösben, még pazarabb felhozatalt kínál a Canyon - egy ütős kis montázs kalauzol bennünket.
1313215234

Megvan a TrackMania 2: The Canyon dátuma

Nagy visszatérő lesz idén ősszel a TrackMania legújabb része. A versenyzés ízét az felhasználók által épített pályák adják, na és az online versengés, melyhez foghatót nem is találunk soha. Néha egy-egy jól időzített ugratáson múlnak az értékes tizedmásodpercek. Dátum is van már!
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.
1305378743

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.
1303916442

Traileren a Trackmania 2: Canyon

A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!