Online játék a Skyrimben egy mod segítségével

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
Alapesetben nem szoktunk modokról beszámolni az oldalunkon, ám most olyan lehetőség bontakozik ki hamarosan a Bethesda idei slágerében, mely teljesen a feje tetejére állítja a játékmenetet. Olyan, mintha most találták volna fel a pörköltbe a sót. Bizony, érkezik az Skyrim online módja.

A Gamefront beszámolója szerint már javában fejlesztés alatt áll a PC-s Skyrim online játékmódja. Természetesen nem a Bethesda gondolta meg magát idő előtt, hanem a lelkes rajongók munkájáról van szó. A mod voltaképpen egy kooperatív lehetőséggel bővíti a játékot, melynek segítségével a játékosok együtt teljesíthetik a küldetéseket, kereskedhetnek egymással és chatelhetnek a világ többi kalandorával. Nem is kell több.

Nincs szó arról, hogy pontosan hogyan is működik a kiegészítés, mivel a srácok még javában dolgoznak rajta. Egyetlen videónk van a kezdeményezésről, de olyan szinten merevedésünk lett tőle, hogy nem bírtunk parancsolni a tenyerünknek. Remélhetőleg az első játszható verzióra sem kell sokáig várnunk.

18.
18.
hedzsooo
#13: Jo volt a megerzesem a linket illetoen. :D Mar elerheto tesztelesre egy kezdetleges-verzio, ha vkit erdekelne. ;D http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3592
17.
17.
Motig
most csak én nem lepödök meg ezen?(Morrowindhez is van meg Oblivionhoz is.. miért pont a skyrim maradna ki?)
16.
16.
vuliem
#15: Az csak akkor cink, ha mindenki ott hagyja a fogát :P De am ja, én is valami hasonló rendszert bírok erre elképzelni.
15.
15.
Extol
#14: Valószínűleg egy barát vagy varázslat segítségével.
14.
14.
MT79
sok kérdés felvetődik.... pl:hogy éledsz ujra ha meghaltál?
amugy nagyon remélem hogy megtudják ezt csinálni mert biztos jo lenne
13.
13.
hedzsooo
#6: Detto. XD Nagy lesz ez, mar en is felfigyeltem erre, hogy lesz-e lehetoeseg modokkal co-op online, v. LAN modra. Eddig a legtobb csak virust, keylogger-t tartalmazott, de van 1-2 igazi probalkozas is vegre. XD ;D Lehet ide is neha erdemes majd benezni, bar egyenlore nagy a csend: http://skyrimmp.com/
12.
12.
Lorthirash
#11: Kíváncsi leszek nagy ötlet.
Egyébként már oblivionba is volt ilyen online mod.
11.
11.
Extol
#8: Hiszed vagy sem ez volt a második gondolatom. Esetleg hozzá lehetne adni a rendszerhez hogy a szerver bizonyos parancsok után (mint a fenti) kickeljen vagy bannoljon. Könnyen lehet hogy ez már csak részletkérdés lesz ha már eddig eljutottak úgy, hogy még a CK sem jött ki. Bethesda felkutathatna pár ilyen tehetséges arcot, ha épp a cég bővítését tervezi valamikor, mert ez nagyon nagy teljesítmény, noha elsőre valami látványos.
10.
10.
LtK
Várjuk szeretettel. Reméljük nem kell sokat várni rá =D
9.
9.
kirschakos
Nem kicsit gáz, hogy meztelenül röpködnek mozdulatlanul.... csak az elejét néztem, de uhhhh..... inkább offline Skyrim még mindig a nyerő :D
8.
8.
Veldspar
#7: Ehh, inkább valamiféle üzenetben írja ki minden résztvevőnek, hogy ki mit írt be a konzolba. Elvenni nem érdemes, egy-két bugosabb helyzet mindig akadhat, amit konzollal gyorasn lehet fixálni.
7.
7.
Extol
Ez még nagyon nyers mod, de az irány jó. Amit mindenképpen ki kell venni belőle az a lehetőség a konzolhoz való hozzáféréshez. Mert amúgy nem sok értelme van ha mindenki azt ad magának vele ami épp kell, lásd 5000 arany a videóban 4:39-nél. Így csak az lesz, hogy mindenki a legerősebb fegyver/páncélban szaladgál, pedig most kezdte a játékot de már full Daedric armorban van lvl 1en, perkekkel megáldva. Ha valaki így játszik akkor az inkább egyjátékos módot használja. Ott nem fog felidegesíteni másokat. Persze ezektől a dolgoktól még messze vagyunk :) Egyenlőre nincs is miről tárgyalni amíg nem kerül játszható színvonalra a mod.
6.
6.
zoenn
#4: Online. Skyrim. Ennyi elég :)
4.
4.
Vopesz
"Egyetlen videónk van a kezdeményezésről, de olyan szinten merevedésünk lett tőle, hogy nem bírtunk parancsolni a tenyerünknek." Már ne haragudjatok, de én szinte csak alsóneműs csávókat látok a videóban, minden rendben? :D
3.
3.
Extol
#2: Ez nagyon jó kérdés, mikor még nem volt bejelentve a Skyrim akkor nagy volt az esélye annak hogy MMO készül, elég sok pletyka volt ezzel kapcsolatban, egyébként nem kizárt hogy a Zenimax azon dolgozik.

Szerintem a világon a TES sorozatnak van a legnagyobb modder tábora a világon PC-s frontot illetően így nem meglepő hogy most is odateszik magukat. Oblivionnál is volt multi ha valakinek volt annyi türelme hogy beüzemelje, mert roppant körülményes volt és csak az alap verzióval működött modok nélkül.

Kib*szottul várom a Skyrim multit mert így valószínűbb hogy a legnépszerűbb modok és amik később jönnek ki azok beépítésre kerülnek, nem beszélve a későbbi DLCkről!
2.
2.
Split
MUST. NOT. FAP.

Ilyen stílusú, és típusú MMO-k miért nem jönnek?!
1.
1.
vytros
:OOOOOOO

Nem hittem hogy elő tudnak rukkolni ilyennel a modderek, hiszen az Oblivionnál nem lett egy túl sikeres projekt belőle, de ez elképesztő. Még az is csoda hogy a többi karakter kinézetét mutatja, bár a ruhákkal remélem kezdenek valamit :D

Váróóóóós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...