Hárommillió példányban kelt el a Dead Island

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 21.
  • Biznisz
Alighanem a Deep Silver idei legjobb teljesítményéről beszélhetünk a zombis játéka kapcsán, mivel a kiadó megerősítette, hogy eddig a percig hárommillió példány ment el a Dead Islandből. Nem is csoda: a trópusi környezetbe ágyazott mészárlásért odavoltak a játékosok és mérsékelten a kritikusok is.

A kiadó már korábban bejelentette, hogy a Dead Islandért kapkodtak a játékosok, elvégre már az első hónapban elment belőle kétmillió kópia. A Deep Silver azóta hallgatott, az újabb jelentéshez még egy millió kellett: a zombihent most jár hárommillió példánynál. A cég ugyan nem tér ki arra, hogy ez az adat vajon a ténylegesen a vásárlóknál landolt kópiákra vonatkozik, vagy csak a leszállított egységeket takarja - de ez a tényen nem változtat.

Hiába kötöttek bele a kritikusok számos hiányosságba, összességében korrekt teljesítményt mutatott fel a Dead Island, a játékosok pedig ki voltak éhezve egy igazi nyílt világú, kooperatív élményekkel is kecsegtető zombis címre. Meg is lett az eredménye, gratulálunk!

8.
#3: nem tudom mi bajod van a játékbeli grafóval szerintem letisztult és szép... meg eléggé részletes is, ami inkább zavaró az csak a hiányos fizika de még így is azt mondom hogy remek játék
7.
jungleist
Az online eladások ebben benne vannak?
5.
capavilmos
#3: azért így sem kell panaszkodni a szépségre...szerintem gyönyörű!

nekem nagyon bejött a játék. egyetlen probléma a rebootoló zombikkal volt na de így jött az xp...preferálnék egy folytatást.
3.
felegyi
Csak kár hogy nem úgy néz ki a külcsín mint a képen...
2.
Pionis
Én is belegesztem és tényleg jó játék
1.
Matt8888
Az igen ,meg is értem mert tényleg jó GAME!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...