Hárommillió példányban kelt el a Dead Island

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 21.
  • Biznisz
Link másolása
Alighanem a Deep Silver idei legjobb teljesítményéről beszélhetünk a zombis játéka kapcsán, mivel a kiadó megerősítette, hogy eddig a percig hárommillió példány ment el a Dead Islandből. Nem is csoda: a trópusi környezetbe ágyazott mészárlásért odavoltak a játékosok és mérsékelten a kritikusok is.

A kiadó már korábban bejelentette, hogy a Dead Islandért kapkodtak a játékosok, elvégre már az első hónapban elment belőle kétmillió kópia. A Deep Silver azóta hallgatott, az újabb jelentéshez még egy millió kellett: a zombihent most jár hárommillió példánynál. A cég ugyan nem tér ki arra, hogy ez az adat vajon a ténylegesen a vásárlóknál landolt kópiákra vonatkozik, vagy csak a leszállított egységeket takarja - de ez a tényen nem változtat.

Hiába kötöttek bele a kritikusok számos hiányosságba, összességében korrekt teljesítményt mutatott fel a Dead Island, a játékosok pedig ki voltak éhezve egy igazi nyílt világú, kooperatív élményekkel is kecsegtető zombis címre. Meg is lett az eredménye, gratulálunk!

8.
8.
#3: nem tudom mi bajod van a játékbeli grafóval szerintem letisztult és szép... meg eléggé részletes is, ami inkább zavaró az csak a hiányos fizika de még így is azt mondom hogy remek játék
7.
7.
jungleist
Az online eladások ebben benne vannak?
5.
5.
capavilmos
#3: azért így sem kell panaszkodni a szépségre...szerintem gyönyörű!

nekem nagyon bejött a játék. egyetlen probléma a rebootoló zombikkal volt na de így jött az xp...preferálnék egy folytatást.
3.
3.
felegyi
Csak kár hogy nem úgy néz ki a külcsín mint a képen...
2.
2.
Pionis
Én is belegesztem és tényleg jó játék
1.
1.
Matt8888
Az igen ,meg is értem mert tényleg jó GAME!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...