Befektetést kapott a Razer, tőzsdére megy

  • Írta: InGen
  • 2011. december 23.
  • Biznisz
Link másolása
A Razer a tengernyi PC-s kiegészítőjén kívül jelenleg egy igen ambiciózus terven is dolgozik: a Blade néven futó gamer laptopon, mely spéci tulajdonságaival megreformálja majd a PC-s játékot - legalábbis a cég a bejelentéskor még így gondolta. A terjeszkedéshez pedig zseton kell.

A zsíros zsebbélelő zseton pedig egy kínai befektetői csoporttól, az IDG-Accel Capital Fund háza tájáról érkezik, egészen konkrétan 50 millió dollár formájában. Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője elmondta, hogy olyan partnert kerestek, aki nem csak a cég finanszírozásában segít, hanem abban is, hogy a Razer tovább tudja erősíteni nemzetközi jelenlétét, s segíti a növekedést.


Az ügyvezető elmondta, a legfontosabb számukra, hogy a termékeik jó minőségűek és kívánatosak legyenek, a közeli jövőben azonban a cég további növekedését elősegítendő, kilépnek majd a tőzsdére is - ennek részleteit vagy időpontját azonban egyelőre nem közölte.

18.
18.
Bisur1996
#13: Pont, hogy a nagyobb réteg az dolgozó felnőttek :D Akik kiskorukban DOS-s meg Playstationos játékokon nőttek fel :P
17.
17.
boxgamer12
Pl : barátom vett egy Razer egeret 24k ért , semmi extra ugye oldalán van 2 plusz gomb , nos én rendeltem egy ACME gamer egeret ami 6k volt és ugyanazt tudja , szal ennyit a Razerröl!!
14.
14.
randall13
A reformálás nálam ott kezdődik hogy a laptop 3 óránál tovább bírja töltő nélkül.
13.
13.
Miseew
#10: Azthiszem hogy a játékosok nagy része munkanélküli/diák...Nagy részt csak az anyuci által tömött gyerkőcök tehetik meg ezekre a kütyükre...
10.
10.
shooter1234
Ezt adom én is, a razer tényleg jó dolgokat gyárt, csak sajnos elég drágák is, viszont cserébe egy nagyon jó minőségű, tartós kütyüt kap az ember.
8.
8.
jszili32
Nekem az egerem razer, már kb 6 éve megvan és még mindig a legjobban szuperál.
6.
6.
Split
Esküszöm egyébként, hogy a Blade touchpad megoldása szenzációs, és tényleg ez lehet a jövő, de ma még nagyon drága. Ráadásul egy fecske nem veszi rá a játékfejlesztőket, hogy programozzanak hozzá ilyen extra módot.
5.
5.
Cuppak
Nekem vannak razer cuccaim, eszméletlen jók :D... olyan alaposan minden meg van csinálva hogy csak csodáltam
4.
4.
dzsiádzsó
#2: Ma már egy 150e laptop is komolyabb :) még 50-ért meg olyan joyát, meg klavit veszek ami Rozmár termékeit is kenterbe veri kinézetre is, szánalom az a gép!
3.
3.
felegyi
Legjobb gamer márka lehetne, azért csak lehetne mert a nevet nem lehet megkapni csak a minőségben, árban is minőséginek kell lennie!
2.
2.
Stranger
Jó minőségű cuccokat gyártanak, de a Razer Blade laptop nem gyengén túl van árazva. Pistike megveszi a 600 ezres laptopot és kap egy sz*rt, ami low grafikához elég. Ezzel csak rontják a PC-s összképet, nem megreformálják... :P
1.
1.
Split
Kívánatosnak éppen kívánatos, csak megfizethetetlen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...