Félmilliónál jár a Bastion

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 2.
  • Biznisz
Link másolása
Nemcsak a sajtó, de a játékosok körében is népszerű a bámulatos hangulatot és látványt ígérő Bastion, a fejlesztők jelentése szerint több mint 500 ezer példányt adtak el a letölthető játékból, ami egyébként csaknem hatvan különböző díjat kapott az egyes szaklapoktól.

A Bastion nekünk is nagyon tetszett, 9 pontot kapott Ca$htől, aki a játék alapötletének, atmoszférájának, grafikájának és zenéjének is elismeréssel adózott, s csak apróbb pontokon tudott belekötni a Supergiant Games játékába.

A csapat a saját weboldalán jelentette be, hogy a Bastion a sajtó és a játékosok körében egyaránt népszerű: a PC-n és Xbox 360-on napvilágott látott letölthető programból 500 ezer példányt adtak el, amiben jócskán közrejátszott az is, hogy az év végén a Steamen és az Xbox Live-on is akciósan lehetett megvásárolni a játékot. A Bastion ráadásul több mint 60 díjat zsebelt be a legnagyobb sajtóorgánumoktól, a legjobb címek közé sorolta a Wired, az IGN, a GameSpot és a Game Informer is többek között.

12.
12.
Elismerésre méltó, jópofa valamiság. A munka és a beleölt kreatív esszencia mindenképp megérdemli, hogy a kasszáknál is produkáljon a srácok számára úgymond pozitív visszajelzést. :) Mindazonáltal, nagyon gyorsan monotonná és unalmassá válik a játék. Számomra tipikusan az "első halálig játszok jele, mert annyi bővel elég" kategória, de ez ne riasszon el senkit, mert attól még jó, csak nem nekem... :/
(Összehasonlításképp például a Torchlight-al amit szintén a monotonitása miatt szoktak leginkább korholni ez nem fogott meg egyáltalán, azt meg már kétszer vittem végig...)
10.
10.
crytek
Steam karácsony akciójának köszönhetően ingyen sikerült megszereznem a game-et.
Majd ha elkészül a magyarítás nyomom is ezerrel!Eddig csak belenéztem milyen is (steam-es acsi végett)
9.
9.
papailajos
8.
8.
KENKILL
Szerintem is nagyon fantáziadús de nekem elég monoton volt... Hiába a sok fegyver meg sok pálya, egyszerűen unalmas az egész. De ez csak személyes vélemény, attól még tényleg nagyon igényes játék, megérdemelte a díjakat.
7.
7.
turleysqt
Elképesztően jó játék, tényleg!
6.
6.
giga321
nem rossz game csak én egy idő után meguntam de egyszer rászánom magam és végig viszem már.
5.
5.
goblinfing
#4: eszed neked is annyi mint 1...
4.
4.
King Ragnar
Az efféle játékokat meghagyom az ovisoknak.
3.
3.
hedzsooo
#1: Az a baj, h nekem sem, pedig biztosan igenyes a maga stilusaban. :)
2.
2.
Sun9us
A Steam-en nálam is befigyel. Amúgy tényleg zseniális játék. Aranyos, és színes, de valahogy komor, és szomorú hangulata van. Aki nem játszott vele, annak nehéz elmagyarázni. Jah, és rohadt nehéz.
1.
1.
Adamknight
Így első ránézésre nem az én stílusom :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...