Bastion PC, X360

Letölthető akció-szerepjáték PC-re és Xbox 360-ra - már csak a stílusa miatt is megér egy próbát.
Típus: Akció, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Xbox One-ra tart a Bastion

Jövő hónap elején már Xbox One-on is játszható lesz az Xbox 360-as letölthető játékok egyik legjobbja, a Bastion. Azok, akik már rendelkeznek egy példánnyal, januárig ingyen beszerezhetik majd az Xbox One-os verziót.

Tavasszal jön a PS4-es Bastion

A PlayStation Blogon olvasható bejelentés szerint Európában most tavasszal, a Spring Fever 2015 keretein belül jelenik meg a korábban Xbox-exkluzív Bastion, mégpedig PlayStation 4-re.

Szépen fogy a Transistor és a Bastion

Örülhet a Supergiant Games, elvégre a csapat két legutóbbi játéka szépen muzsikál a kasszáknál. A stúdió szerencsére számadatokat is közölt, most már biztos, hogy az egyik legsikeresebb indie fejlesztővel van dolgunk.

Bastion - PS4-re és PS Vitára is

A Supergiant megerősítette, hogy a 2011-ben Xbox-exkluzívként hatalmas sikert elkönyvelt Bastion jövőre PlayStation 4-en és PlayStation Vitán is tiszteletét fogja tenni.

Félmilliónál jár a Bastion

Nemcsak a sajtó, de a játékosok körében is népszerű a bámulatos hangulatot és látványt ígérő Bastion, a fejlesztők jelentése szerint több mint 500 ezer példányt adtak el a letölthető játékból, ami egyébként csaknem hatvan különböző díjat kapott az egyes szaklapoktól.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan jobbnak tűnik ez a hét a múltkorihoz képest, de azért hanyatt nem fogjuk vágni magunkat tőle. Ahogy az elmúlt napokban, úgy most is inkább a letölthető, arcade játékokban bízhatunk, ezen a fronton szinte biztosan nem ér majd bennünket csalódás - lássuk, mire számíthatunk!