Tetoválásokat vásárolhatunk xboxos avatárunknak

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 4.
  • Hír
Link másolása
Ráadásul valódi pénzért, ami az Xbox Live Marketplace-en elfogadott és gyakorolt tevékenység. A Microsoft szerint a tetoválás családbarát dolog, mivel a konzol is az - így ha a gyerek sír egy idióta lángnyelvért, akkor azt fel is varrathatjuk némi pénz leszurkolása után. Az atlétát se felejtsük el!

A tetoválás a kultúra része, csak még pár ezer év sem volt elég ahhoz, hogy olyan elfogadott legyen, mint mondjuk a fülbevaló. A Microsoft sem tétlenkedett, ha az avatárunkról van szó, egy régóta várt fícsörrel kedvezett nekünk, miután valódi pénzért vásárolhatunk alteregónknak virtuális tetoválást. A rendelkezésre álló minták szerencsére bőségesek, találunk lángnyelveket, értelmetlen törzsi firkákat, netán kanji szimbólumokat a szeretet és a béke önjelölt képviselőinek.

Természetesen, hogy a rajzolatok láthatóak legyenek célszerű egy atlétában vagy egy rövidujjú pólóban tetszelegni, máskülönben vajmi kevés értelme lenne. Egyelőre még csak avatárjaink karjára varrathatunk fel jeleket és ami a legfontosabb, nem fáj a művelet, legfeljebb a pénztárcánknak. A felhozatalt itt lehet megtekinteni - a tetoválások ára 160-240 MS pont körül mozog.

17.
17.
Motörhead
Zsír!Egyből leveszed,hogy ki a kretén a live-on!
14.
14.
eximmice
Én igazábol arral leszek kíváncsi,hogy miután kijöttek az újgenerációs konzolok az xbox live meddig lesz fizetős,mert előbb utóbb elavul majd az xbox 360 is és sokaknak nem lesz pénze a 120-150 ezer forintos 720-ra :)
12.
12.
Raam989
Gyalázatos, hogy pár pixelért pénzt kérnek el...
10.
10.
McDuff
azt is tegyük azért hozzá,hogy ennek az volt az ára,hogy most már fegyvert nem vehetünk avatárunknak,mert hogy az "rossz" és az MS szerint árt a gyereknek:P
9.
9.
lew000
ez az egész avatarozás egy nagy buziság. semmi értelme....
8.
8.
Genki
Én utálom az ilyen dolgokat ps3am van de ott is a pshomeban feleslegesnek tartottam, hogy ruhát vegyek egy virtuális embernek. Inkább magamnak veszek ebből a pénzből ruhát.
7.
7.
Neo1989
Erre aztán nagy szükség van , csinálhatnának inkább ingyenes LIVE napokat.
Személy szerint én abban több lehetőséget látnék .
6.
6.
kebi90
Húúúúúúúú nebassz én erre vágytam már mióóta.... -_-
5.
5.
ferikesz
én a ps3 home-ot nem értem mert akárhova megyek akk lekeltölteni a kiegészittőt ( v mit?) és akkor is nem tok semmit venni mert szinte minden pénzbe kerül(gondoltam most a boltokra) meg vannak olyan játékok amik pénzbe kerülnek
4.
4.
KeXxX
2.
2.
deathdave42
PS home- on ingyenes a tetkó haha PS3 rulz :DDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...