Call of Duty: Black Ops 2-re utaló jelek

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision serényen regisztrálja a domain-neveket, legutóbb a blackops2.com-ot vásárolta meg, így elképzelhető, hogy a Treyarch következő munkája a Call of Duty: Black Ops második része lehet? Egy folytatást nagyon is el tudnánk képzelni a hidegháború idején.

Bár a feltételezés még eléggé merész, de ha hihetünk, az Activisionnek nem véletlenül regisztrálta a blackops2.com-ot. Kis fantáziával leszűrhető, hogy már készül a hidegháborús krízis idején játszódó Black Ops folytatása.

A Call of Duty-széria a kiadó aranytojást tojó tyúkja, amit évente szokott fedeztetni - nem meglepetés. Az Infinity Ward tavaly ütötte nyélbe a Modern Warfare 3-at, idén a Treyarch brigádján a sor. Lehetséges, hogy ők is a legutóbbi címükhöz nyúlnak, és a Call of Duty idei porciója a Black Ops 2 lesz?

Azért azt tegyük hozzá, hogy a kiadók szeretik úgy is bebiztosítani magukat, hogy megvásárolják sikercímeik számozott domain-neveit, nehogy a gaz trónkövetelők megelőzzék őket. Ugye tudjátok, milyen lejárató hadjáratot szülhet egy rossz kézbe került webcím? Lehet, hogy az egész csupán kacsa és csak elővigyázatos Bobby Kotick csapata.

41.
41.
Asterix15
SZIASZTOK !!!! =)
Én is nagyon várom a Cod BO2 remélem nagyon jólesz.
A COD MW3 veteránban 5 óra alt kijátszottam nagyon tetszett izgalmas is volt de a története borzasztó már asetuttam hogy ki-ki az de tényleg nagyoizgalmas volt minta COD MW2 az is nagyon izgalamas volt de a története az tetszett sokal jobb volt mint a mw 3- nak de a ha MULTIPLAYER van szó akkor bisztós hogy a COD 2 az viszia a pálmát
40.
40.
adye
Nekem az egész COD szériából ez tetszett a legjobban. Kíváncsian várom a folytatást. Nagyon megfogott a hidegháborús atmoszféra..
39.
39.
Moldren
Csak ne Call of Duty néven adják ki.
38.
38.
Bisur1996
#24: Mégis ők vannak többen, ők játszanak többet, ők fizetnek többet (vagyis a szüleik) és így ők adják ki a gamer társadalom egy nagyobb részét. És akkkor most mi van? Epic Fail? :DDD
37.
37.
jerryyy995
#36
végre valaki aki a codos fórumba nem szidja azt hanem lelkesít :D
35.
35.
Veldspar
Vajon mikor térnek át a sportjátékoknál megszokott címadásra? A sok modern ops meg black warfare helyett lenne szépen CoD 2012, et cetera...
34.
34.
Neo1989
Én örülnék egy BO 2-nek bár ahova a cod már tart azon se lepődnék meg ha nem sokára valamelyik már az űrben játszódna :)
33.
33.
Donpedro
#29: "a cod mw3 hoz kb fele akkora gép kellett mint a BF3 hoz,azért is lett sikeres szerintem" <- Gondolom itt a PC-s verzióra gondolsz (a gépigény szóból következtetve)
MW3 (PC) - 1,05 milla
BF3 (PC) - 1,29 milla

Most akkor melyik is a (PC-n) sikeresebb? ;)
32.
32.
odin2011
30.
30.
odin2011
#17: A komment elejével teljesen egyetértek sőt!!! de szerintem amultija se volt rossz mármint ha azt nézem hogy én szerintem a BO multijával játszottam talán a legtöbbet a cod multik közül.
29.
29.
Gt17
#27: Arra én is vevő lennék :D.azt ne felejsétek el,hogy a cod mw3 hoz kb fele akkora gép kellett mint a BF3 hoz,azért is lett sikeres szerintem..És ez van a többivel es,egy BO 2 még mindíg több gépen fog elfutni,mint a BF3,ráadásul története is van,elég drámai,amit az amcsik és az angolok nagyon szeretik.
28.
28.
odin2011
de jó lenne ha tényleg jönne az egyik legjobb cod szerintem hidegháborús téma vietnam cuba? sosem elég!!! VÁROM! nem tudom hogy akinem várja de mindegy is...... Jöjjön!!!!!!
27.
27.
Elegost
#26: én a black ops-ban csak a zombi módot viseltem el. treyarc inkább csináljon COD név alatt egy zombis játékot.
26.
26.
jerryyy995
#24
igen van 1-2 codos aki kipróbálta a bfet és jobban tetszett neki. de az hogy már csak én és pár elhízott amerikai szereti ez elég nagy hülyeség. a fórum nyüzsög a bfesektől és ez néhány embernek ez úgy jön le hogy a kutya se játszik már codokkal.. ha grafika buzi lennék [egyértelműen inkább] bfeznék ahogy feltehetőleg te is. a zombizás nagyon sokakat érdekel, és itt a codnál rendkívül ötletesre megcsinálták. (jobban tetszik mint a dead rising-tudom hogy másjellegű)
25.
25.
giga321
Nem hiszem el. Nem tudnak leállni vele hihetetlen.
24.
24.
czeto 2.0
#22: hát ja ez még nagyon hiányzik a világnak:@ az összes CoDos azt mondja hogy ez a legszarabb rész, ezért mért ne csinálnának belőle még egyet. Amúgy meg a BF coopot jobban dicsérik, az meg hogy nincs benne zombi mod szerintem nem a világ vége. Am meg elég nagy buzi vagy ha grafikára mész nem pedig a játékra. Persze okkal tart ott ahol tart mert volt a codnak első 4 ELADHATÓ ÉS FOGYASZTHATÓ része. Kicsit utána néznél a 80% a bevételeknek 12-16 közötti angol vagy amerikai szarrágó elhízott gyerek, akinek nincs más dolga mint xbox előtt eltölteni az életét. A codot már csak a címe viszi pénzhez nem pedig a minőség.
22.
22.
jerryyy995
Ezaz már nagyon várom!! MW3al nem sokat játszottam a grafikája nagyon tetszett, tény hogy a battlefield szebb, de nem kell mindjárt lesz*rozni a másikat. A multija ha nem is sokat változott, de szintén nagyon jó. Amit persze minden bf -es kihagy a spec ops, a survival [és a zombis részek(ha black ops)] mind-mind nagyon jópofa dolog. Ezek és a kampány amivel szemben a battlefield egy nagy 0. A multija kinek tetszik kinek nem, döntse el és ne beszéljenek le senkit a codokról MERT OKKAL TART OTT AHOL TART!
20.
20.
randall13
#13: Én meg remélem hogy nem. Inkább nézzen ki szarabbul minthogy szaggasson.
19.
19.
kopic
Nekem nagyon tetszett a Black Ops, csak a végében csalódtam! Egy 2.rész nagyon jó lenne!
17.
17.
biohazard rex
Black Ops singel-je volt eddig a legjobb cod kampány. Jobban csípem a Treyarch-ot mint az IW-t. (lehet morogni) A hozzáállásuk miatt, mernek újítani, csak hát sajnos a multi az játszhatatlanul laggos sajna :/
15.
15.
ribizly
#10: Igen, az így van. Sajnos azt már bebizonyították az IW-s fiuk, hogy lehet értenek a programozáshoz, de a hangulat teremtéshez nem. És szerintem a CS-vel sem azért játszanak annyian, mert olyan hiper-szuper, ahogy kinéz. Igaz ott (majdnem) minden 100%-os, és ahhoz mérten a grafika is rendben van.
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Szinte bissztos hogy a régi engine-t használják.
13.
13.
Wask
Remelem valami RAGE enginet bedobnak ala vagy cryenginet:) Szanalmas lenne mar megint ez a regi toldozott foltozott vacak...
12.
12.
ilor14
Én csak akkor fogom megvenni,ha lesz benne zombi mód,ha nem lesz akkor nem veszem meg..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...